Antena Căutare

FOTO! Elena Udrea la petrecerea de Craciun: Am avut o copilarie minunata

Elena Udrea a participat in weekend la o petrecere speciala cu ocazia sarbatorilor de Craciun organizata impreuna cu sotul sau.

"Cred ca orice copil trebuie sa se bucure in egala masura de venirea lui Mos Craciun, indiferent ce soarta i-a fost harazita. Pana la urma, pentru ei exista Mosul si datorita lor aceasta perioada a anului este atat de incarcata de magie si de caldura. Acum, mai mult decat in orice alta perioada a anului, trebuie sa se simta iubiti si ingrijiti"


Cu aceasta ocazie Udrea si-a adus aminte de propria sa copilarie.

"Cand eram mica, poate ca nu am avut mereu tot ce mi-am dorit, dar m-am simtit mereu protejata si iubita. Ceea ce este cel mai important dintre toate lucrurile de pe pamant. Am avut o copilarie minunata", a mai spus ministrul.

Udrea i s-a alaturat Mosului in incercarea de a darui cadouri mai multor copii, printre ei Elena si Ionut, cei doi micuti pe care ministrul MDRT i-a si botezat.

"Mi-as dori ca toti oamenii care au posibilitati financiare sa faca in asa fel incat, macar in pragul sarbatorilor de iarna, sa-si intoarca gandurile si catre copii, sa le ofere un strop de atentie si un cadou care sa-i faca fericiti", a incheiat Udrea.


FOTO! Vezi fotografii inedite, pline de culoare!... VIDEO-SOCANT! Doi prezentatori TV s-au filmat in timp ce mancau carne de om!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x