Antena Căutare

Ghidul cumpărătorului de cadouri IV: ai nevoie de piese vestimentare "cu magie" care te scot din impas la orice oră? Unde le găsești în București?

Ghidul cumpărătorului de cadouri IV: ai nevoie de piese vestimentare "cu magie" care te scot din impas la orice oră? Unde le găsești în București?

Ghidul cumpărătorului de cadouri IV: ai nevoie de piese vestimentare "cu magie" care te scot din impas la orice oră? Unde le găsești în București? Galerie
Ghidul cumparatatorului de cadouri

Suntem unici, iar individualitatea fiecăruia poate fi exprimată printr-o multitudine de variante, însă cel mai mult ne place să ne facem remarcați cu ajutorul stilului vestimentar. Articolele “altfel” ne animă încrederea de sine și ne determină să ne simțim speciali. De aceea, perioada sărbătorilor este prilejul ideal să dăruim această magie și persoanelor dragi, oferindu-le cadou piese vestimentare create în ateliere personale de designer.

Poți dărui un accesoriu apreciat de orice femeie, o geantă chic, în nuanțe metalizate, care îmbină spiritul practic cu eleganța și care scoate orice ținută din anonimat. Este un cadou de Crăciun perfect pentru persoanele îndrăznețe și independente.

Dacă îți dorești ceva cu adevărat diferit, alege un guler dantelat, cu volane, ce poate conferi unicitate oricărei piese vestimentare cu care este asociat. Fie că alegi să-l porți peste o bluză sau o rochie, vei crea un efect spectaculos. Este opțiunea ideală pentru persoanele elegante și delicate în vestimentație.

Cu o rochie neagră nu vei da niciodată greși, mai cu seamă că aceasta are o croială simplă, cu accent pe talie, având o lungime care îi conferă eleganță. O poți face cadou unei persoane apropiate pentru a o purta în seara de Revelion.

Toate aceste piese vestimentare “cu magie” pot fi găsite la Târgul cadourilor de designerNOEL, ce te întâmpină cu o serie de propuneri speciale, de calitate, realizate cu suflet și migală, ce transmit mai departe spiritul sărbătorilor într-un mod prin care numai niște daruri manufacturate o pot face.

Pentru că sărbătorile sunt despre simplitate, bucurie și gesturi din suflet, te sfătuim să îți cauți darurile cu atenție. Ne găsești între 15 și 16 decembrie, în Bd. Dacia nr. 12, la cel mai longeviv târg de cadouri de designer din București, NOEL, unde vei putea descoperi o selecție filtrată de obiect fresh de designer, bijuterie contemporană, fashion, leather, beauty room (cosmetice), gourmet sau artă.

Ghidul cumpărătorului de cadouri III: ornamente manufacturate pentru Crăciun? Cadoul subtil pentru cele mai frumoase mom... Ghidul cumpărătorului de cadouri V: inspirație marină pentru darurile de Crăciun? Cele mai interesante aranjamente hand-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x