Antena Căutare

HOROSCOP. Dezamăgire totală! Una dintre zodii are parte de lacrimi înainte de Crăciun

Berbec. Se naste o dorinta, un vis, abia asteptati sa incepeti un proiect, sa dati viata unei idei. Si totusi, ar fi bine sa cumpaniti, sa acordati atentie sugestiilor pe care le primiti, chiar daca pana la urma voi sunteti aceia care faceti alegerile si luati deciziile.

Berbec. Se naste o dorinta, un vis, abia asteptati sa incepeti un proiect, sa dati viata unei idei. Si totusi, ar fi bine sa cumpaniti, sa acordati atentie sugestiilor pe care le primiti, chiar daca pana la urma voi sunteti aceia care faceti alegerile si luati deciziile.

Taur

Un sfarsit de saptamana aglomerat pentru voi, in care parca toata lumea va reaminteste angajamente pe care vi le-ati asumat. Se poate sa aflati de la sef despre un post care se elibereaza, dar si faptul ca voi ati fi cel mai potrivit ca sa il ocupati.

Gemeni

Poate se deblocheaza in sfarsit suma pe care o asteptati de mult si va va fi mai usor cu cheltuielile care au mai ramas. Veti da zor si veti avea spor sa terminati tot ce v-ati propus; veti putea pleca la drum fara sa fiti nevoiti sa recuperati intarzieri.

Rac

O veste buna pentru voi, deocamdata insa mai mult ca propunere sau ca promisiune, are sanse mari sa se indeplineasca dupa sarbatori. Surprize din partea copiilor, este ceva de admirat, poate chiar va inspira o atitudine, o dorinta, o rugaminte.

Leu

Vorba lunga. nu duce nicaieri, ati putea convinge mult mai usor prin actiunile si initiativele voastre. O veste buna de la cineva pe care abia asteptati sa il revedeti, dar care nu era sigur ca poate sa ajunga la voi asa cum va doreati.

Fecioara

Pregatiri sa va revedeti cu cei dragi, cu familia de Craciun, sa pregatiti acele lucruri pe care le-ati promis cand v-ati intalnit mai demult, sa le aveti la indemana. Poate faceti si niste aranjamente pentru perioada de dupa Revelion, daca timpul va permite.

Balanta

Veti sti sa treceti cu eleganta peste un moment de slabiciune al cuiva de la momentul ultimei intalniri si sa redeschideti niste punti. Iar timpul poate ca va va arata ca ati luat o decizie inteleapta, ori cel putin veti fi impacati cu voi insiva.

Scorpion

Primiti sfaturi bune si idei demne de luat in seama chiar si daca nu le-ati solicitat; tine cineva la voi si ar vrea sa va fie de folos. Veti descoperi poate ca ati fost inspirati atunci cand ati contat pe o reducere importanta de sarbatori la un articol pe care vi-l doreati.

Sagetator

Gratie pentru voi in exprimare, in legatura cu parteneri, colegi, cu cei cu care veniti in contact pentru prima oara. Ati putea primi pe ultima suta de metri un act important pentru voi, sa se tina cineva de cuvant intr-un moment in care nu prea mai trageati speranta.

Capricorn

Incep sa se schimbe in bine diverse lucruri pentru voi, sa primiti acele vesti pentru care ati avut emotii. O zi buna pentru cumparaturi: veti reusi sa va incadrati cu brio in bugetul estimat, ba chiar veti pune deoparte ceva pentru orice eventualitate.

Varsator

Ati putea afla detalii importante, pasi pe care trebuie sa ii realizati pentru a va apropia de indeplinirea unui vis. Pentru cei care nu sunt intr-o relatie, poate vine in sfarsit raspunsul de la persoana la care va ganditi in legatura cu programul de Revelion sau chiar cu cel de Craciun.

Pesti

Echilibru sufletesc, un moment de bilant pentru voi: socotiti pe toate cate ati realizat din cele ce vi le-ati propus pentru acest an si chiar altele aparute pe parcurs. Salutari, dar si o invitatie din partea cuiva sa va intalniti dupa Craciun, poate in weekendul care urmeaza.

Acestea sunt cele mai importante accesorii pentru biciclete... TOP 3 zodii cu MARE GHINION în 2018. Noul an le aduce lacrimi şi multe necazuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x