Antena Căutare

HOROSCOP: Scorpionii au un farmec aparte, iar Taurii primesc vești bune

Veţi primi veşti bune legate de starea voastră de sănătate berbecilor şi în sfârşit vă veţi elibera de stres. Continuaţi să faceţi sport şi să mâncaţi sănătos, sunteţi pe drumul cel bun.

HOROSCOP: Scorpionii au un farmec aparte, iar Taurii primesc vești bune
Horoscop


Veţi primi veşti bune legate de starea voastră de sănătate berbecilor şi în sfârşit vă veţi elibera de stres. Continuaţi să faceţi sport şi să mâncaţi sănătos, sunteţi pe drumul cel bun.

Vesti bune şi pentru tauri astăzi. Aţi reuşit deja să impresionaţi pe cine va doreaţi aşa că vă puteţi relaxa. Acum profitaţi de această zi pentru a face lucruri simple şi distractive.

Din întâmplare aflaţi că unul dintre colegi a făcut comentarii neplăcute despre voi, gemenilor. Vorbiţi cu ei faţă în faţă şi întrebaţi-i ce problema au. E o mişcare de forţă care vă va face mai puternici.

Aveţi mult farmec şi abilitati de comunicare dezvoltate, racilor, dar totuşi nu puteţi face miracole. Negocierea nu e punctul vostru forte astăzi, amânaţi discuţiile cu şefii.

E tentant să întrebaţi ce salariu au prietenii voştri, leilor, dar această informaţie va afecta modul în care îi priviţi. Prietenia voastră nu trebuie să devină competitivă aşa că schimbaţi subiectul.

Planurile fecioarelor nu se vor îndeplini intocmai astăzi, ba chiar vor avea parte de experienţe noi. Partea buna e ca veţi învăţa să nu mai aveţi aşteptări. Lăsaţi-vă duşi de val.

Balanţele vor trebui să facă un efort şi să asculte mai mult astăzi, altfel vor pierde o oportunitate importantă. Priviţi cu atenţie şi limbajul corpului, vă va oferi li mai multă informaţie.

Astăzi ştiti să profitaţi de puterea farmecului vostru, scorpionilor.E un moment bun să socializaţi, ba chiar şi să organizati o petrecere. Se vor lega noi conexiuni.

Săgetătorii nu apreciază persoanele care se bagă în viaţa personală a celorlalţi, dar astăzi aşteaptă ca prietenii să intervină în viaţa lor. Au nevoie de un sfat şi de cineva cu privire obiectivă.

Capricornii au fost foarte productivi în ultima săptămână, dar au uitat să le acorde timp celor dragi. Le este dor de voi şi nu uitaţi: prietenii buni se câştigă.

E o bătaie de cap pentru voi să reţineţi nume, date sau adrese astăzi, vărsătorilor. Dar.compensaţi cu ceva. Veţi trece fără să clipiţi peste toate situaţiile limită.

Relaţia cu cineva apropiat se cam răceste peştilor, dar nu vă îngrijoraţi, e ceva temporar. S-ar putea ca celălalt doar să vă îndepărteze de o situatie negativă pentru a vă proteja.

ROMÂNUL care trebuia să joace rolul principal din „NAȘUL”! 101 filme, singurul mioritic cu OSCAR!... TEST OSCAR: Reușești să găsești Oscar-ul în numai 10 secunde? 9 din 10 persoane nu au reușit. Tu poți?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x