Antena Căutare

Horoscopul de azi, 1 noiembrie. Destinul acestor două zodii pare scris cu sânge. Lacrimi şi necazuri pentru ele

BERBEC Mai aveti putin timp de gandire pana cand trebuie sa oferiti un raspuns partenerului de viata. In functie de acesta, va puteti face planurile pentru sfarsitul anului.

BERBEC - Mai aveti putin timp de gandire pana cand trebuie sa oferiti un raspuns partenerului de viata. In functie de acesta, va puteti face planurile pentru sfarsitul anului.

TAUR

Treceti printr-o schimbare radicala, iar asta va va afecta din plin viata persoanala. Partenerul ar putea sa va dezamageasca, iar asta va duce, inevitabil, la tensiune in relatia de cuplu. Singura solutie va fi... comunicarea.

GEMENI

Comunicarea decurge excelent astazi. O iesire in oras cu o persoana draga pe care nu ati mai vazut-o de ceva timp poate fi exact relaxarea de care aveti nevoie, srie bucurestifm.ro.

RAC

Va ocupati de viata sociala. Evenimentele recente v-au aratat cine va sunt prietenii adevarati, iar acum este momentul sa dati cartile pe fata.

LEU

Entuziasmul este cuvantul de ordine astazi. O iesire cu prietenii insotita de un castig financiar vor face ca ziua sa fie una memorabilia.

FECIOARA

Sunteti dornici sa invatati lucruri noi si faceti fata cu brio unor discutii pe care le-ati cam evitat in ultima vreme. Reusiti sa lasati o impresie buna.

BALANTA

Detineti cheia a ceva ce va poate face sa fiti considerati lideri. Nu va doriti sa profitati de acest lucru, dar, daca veti fi constransi de imprejurari, nu ezitati.

SCORPION

O zi cum nu ati mai avut de mult. Va asteapta o mare surpriza in plan profesional si este exact imboldul de caree aveati nevoie sa stiti ca sunteti pe drumul cel bun.

SAGETATOR

Sunteti plini de energie si emanati numai stare de bine, iar de aceea este imposibil ca cineva sa nu va placa sau sa nu-i intrati in gratii.

CAPRICORN

Energia de care dati dovada astazi va va ajuta sa duceti la bun sfarsit cateva sarcini mai vechi pe care le-ati tot amanat din cauza unor probleme personale.

VARSATOR

Depasiti-va limitele. Nu faceti doar ceea ce stiti. Nu va temeti de nou, pentru ca ceea ce o sa descoperiti ar putea sa va uimeasca.

PESTI

Problemele vă vor duce în pragul disperarii, insă e necesar sa stiti ca va puteti baza pe cei dragi. Pentru ca buzunarele va sunt goale, la fel si portofelul, lucrurile pot lua o turnura negativa. Apelati la prieteni, cu siguranta va vor ajuta.

Pădurea din România care a înspăimântat o lume întreagă. Străinii l-au numit "cel mai înfricoşător loc din lume&quo... Caz înfiorător în India. Un bebeluş s-a născut cu fratele lui mai mic în burtică. Povestea face înconjurul lumii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x