Antena Căutare

Horoscopul de duminică, 14 august 2016! Peștii stârnesc invidia cu farmecul lor cuceritor, iar Leii sunt într-o distracție continuă

Berbecii simt nevoia să socializeze. Dar nu oricum. Le este dor de o conversaţie inteligentă, aşa că se vor asigura că vor intra în contact cu oamenii potriviţi.

Berbecii simt nevoia să socializeze. Dar nu oricum. Le este dor de o conversaţie inteligentă, aşa că se vor asigura că vor intra în contact cu oamenii potriviţi.

Taurii se privesc cu ochi critic. Nu este cazul, însă. Trebuie să se relaxeze, pentru că nimeni nu-i perfect.

Gemenii s-au întors cu câteva kilograme în plus din concediu şi este timpul să scape de ele. Dar e duminică şi vremea e frumoasă, aşa că pot ieşi la o plimbare.

Nativii Rac sunt nehotărâţi. Vor să se odihnească şi, totodată, să petreacă timp cu prietenii. Nu le pot avea pe toate, aşa că ar fi indicat să aleagă ceea ce ar fi mai bine pentru ei.

Leii nu pot sta o secundă acasă weekend-ul acesta. Vor să iasă în oraş cu orice preţ şi o vor face.

Fecioarele vor petrece ziua în bibliotecă. Sunt curioase şi vor practica activităţi ce le vor stimula intelectual.

Balanţele vor redescoperi plăcerile copilăriei. Fie că e vorba de felul de mâncare preferat sau de filmul favorit se vor bucura de lucrurile de când erau copii.

Scorpionii trebuie să înveţe să fie mai răbdători. Nu toţi cei din jur au un ritm la fel de alert. Ar fi indicat să se relaxeze, iar lucrurile se vor rezolva de la sine.

Săgetătorii şi-au neglijat sănătatea, iar acum suportă consecinţele. Este recomandat să-i acorde o importanţă mai mare în viitor.

Capricornii au de terminat un proiect care nu mai suportă amânare. Termenul limită se apropie, iar ziua de duminică ii vor prinde lucrând.

Vărsătorii ar trebui să asculte şi părerile celorlalţi. Astfel, vor descoperi noi perspective, iar lucrurile vor parea mai simple.

Peştii vor primi o veste bună. Vor primi un telefon neaşteptat din partea unei cunoştinţe mai vechi, iar noutăţile îi vor bucura.

Cum atragem dragostea și succesul în casă! Specialistul în Feng Shui te învață cum să așezi lucrurile în dormitor... Compatibilitatea dintre zodii: Pe cine iubești și cine te urăște? ”Berbecul se înțelege cel mai bine cu Săgetătorul și c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x