Antena Căutare

Vărsătorii ignoră riscurile şi avertizările! Iată care sunt previziunile astrologice pentru ziua de 19 noiembrie!

Curiozitatea şi înclinaţia spre comentarii şi bârfe sunt accentuate. Rămâne în sarcina noastră să alegem căror persoane şi informaţii le acordăm atenţie, astfel încât să nu ne risipim în comentarii sterile, să nu dăm din timpul şi energia noastră persoanelor şi situaţiilor care nu ne privesc şi nu aduc nimic în plus sau valoros vieţii noastre.

Curiozitatea şi înclinaţia spre comentarii şi bârfe sunt accentuate. Rămâne în sarcina noastră să alegem căror persoane şi informaţii le acordăm atenţie, astfel încât să nu ne risipim în comentarii sterile, să nu dăm din timpul şi energia noastră persoanelor şi situaţiilor care nu ne privesc şi nu aduc nimic în plus sau valoros vieţii noastre. Se cere o mai mare concentrare mentală şi o prioritizare corectă a sarcinilor profesionale, pentru o mai bună eficienţă.

Berbecii se pun greu de acord cu colaboratorii. Taurii se străduiesc să convingă pe cineva, iar gemenii pasează o sarcină unui coleg!

Vezi previziunile complete în VIDEOCLIPUL de mai sus!

Puteţi urmări ediţia integrală a emisiunii pe antenaplay.ro!

Aniversare în imperiul Disney: Mickey Mouse împlineşte 85 de ani... O româncă de 17 ani este noua Hannah Montana a Hollywood-ului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x