Antena Căutare

HOROSCOPUL ZILEI, 4 IULIE. Una dintre zodii va primi OFERTE TENTANTE de la persoane pe care nu le cunoaște prea bine. Va ceda, oare?

HOROSCOP 4 iulie 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 4 iulie 2018.

HOROSCOP 4 iulie 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 4 iulie 2018.

HOROSCOP 4 iulie 2018 - Berbec

Eșți ambițios și gata să treci peste orice fel de greutăți, indiferent de sacrificii. Gândește-te bine, însă, înainte dacă merită totul. Dacă doar vrei să demonstrezi lumii că poți, mai bine nu te bagă!

HOROSCOP 4 iulie 2018 - Taur

Răsufli liniștit pentru prima dată în ultimele luni: banii nu mai sunt o problema! Te și gândeșțt la cheltuit. Ai grijă să nu-i strici chiar pe toți, altfel ajungi din nou să oftezi după ei.

HOROSCOP 4 iulie 2018 - Gemeni

Ai uitat să faci ceva important astăzi și ești conștient că va trebui să găseșți o scuză bună. Te linișteșți imediat după ce afli că nu mai e urgent. Nu amână prea mult, mai ai mult timp la dispoziție.

HOROSCOP 4 iulie 2018 - Rac

Ai o zi obișnuită la muncă, dar te așteaptă o seară incendiară, plină de surprize. De mult nu te-ai mai distrat așa bine cu colegii. Pe unii, de mâine, îi vei privi cu alți ochi...

HOROSCOP 4 iulie 2018 - Leu

Uneori ceri prea mult de la cei din jur fără să te întrebi dacă tu ai putea face față chiar la toate. Mai bine analizează-ți propriul comportament înainte de a ridiaă astfel de pretenții.

HOROSCOP 4 iulie 2018 - Fecioara

Primești diverse propuneri tentante de la persoane pe care nu le cunoști foarte bine. Gândește-te bine înainte de a acceptă, mai ales dacă și cel de lângă ține ar putea fi afectat.

HOROSCOP 4 iulie 2018 - Balanță

Tot ceea ce faci azi are legătură cu un prieten foarte drag. Fie că trece printr-o perioada mai grea, fie că se bucură, vrea să împărtășească totul cu tine. Ar fi un gest frumos să-i fii alături.

HOROSCOP 4 iulie 2018 - Scorpion

Nimic din ce se întâmplă în jurul tău astăzi nu îți convine și vrei să schimbi mersul lucrurilor. Înainte să acționezi gândește-te că nu ești singur pe lume. Contează și părerea celor din jur.

HOROSCOP 4 iulie 2018 - Săgetător

Mai nou ai tendința să-i conduci pe ceilalți. Dacă crezi că asta te ajută să te impui, astăzi încearcă să eviți această atitudine. Mai ales că nici șefului nu-i prea place să vadă că cineva încearcă să-i ia locul...

HOROSCOP 4 iulie 2018 - Capricorn

Ești decis să porți o discuție serioasă cu cineva din conducere. Vrei să nu mai fi tot "cel nou" și după atâta timp. Atenție, însă, cum pui problema. Trebuie să știi să te pui în valoare.

HOROSCOP 4 iulie 2018 - Vărsător

Primeșți veșți în legătură cu o cerere mai veche. Dacă răspunsul nu-ți este tocmai pe plac, încearcă o altă abordare. Nu te lasă păgubaș, mereu există soluții!

HOROSCOP 4 iulie 2018 - Pești

Discuția avută în contradictoriu cu persoană iubita te face să fii agitat astăzi, mai ales pentru că vină îți aparține. Ai aruncat vorbe care l-au rănit, iar acum va trebui să găsești o cale să-ți repari greșeală.

Sursă: Ziua de Cluj

Iata de ce trebuie sa tii cont daca vrei sa ai un blog de succes!... Cum va arăta lumea peste 100 de ani! Predicțiile șocante ale unui călător care s-a întors înapoi în timp au făcut senzaț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x