Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele pe 26 iunie!

Nu se anunta o zi buna pentru balante. Vor fi tensionate si vor strani controverse.Fecioarele, in schimb, se vor bucura de liniste. Iata care sunt previziunile astrologice ale zilei.

Berbecii au ganduri marete in plan emotional, insa nu vor actiona imediat, ci vor accepta momentul potrivit. Vor avea parte de reusita.

Taurilor nu le vor merge toate asa cum au planuit, vor avea o zi incarcata, insa spiritul lor organizatoric le va fi de mare ajutor.

Gemenii vor fi zambitori si vor trata cu calm si optimism fiecare problema ivita.

Racii se vor implica in toate proiectele in care li se va cere asta si vor avea numai rezultate imbucuratoare.

Leii si-ar face un bine daca ar recunoaste atunci cand gresesc. Incapatanarea lor poate starni dispute astazi. In plan financiar, e rost de bani.

Fecioarele se vor bucura de o zi linistita. Este posibil sa intalneasca o persoana importanta pentru viitorul profesional.

Balantele vor fi irascibile, nimic nu va fi pe gustul lor. Daca vreti sa le intrati in gratii, va trebui sa nu iesiti din cuvantul lor.

Scorpionii vor fi lenesi, cu greu isi vor face datoria. Vor fi cu gandul la vacanta si la distractie.

Sagetatorii vor avea de facut alegeri importante in plan emotional si e indicat sa analizeze situatia pe toate partile pentru a fi siguri de hotararile luate.

Capricornii nu se vor da in laturi de la nimic, vor fi harnici si se pot alege cu o promovare.

Varsatorii vor avea o zi plina de surprize placute si din acest motiv, vor fi mai toata ziua cu zambetul la purtator.

Pestii vor fi dificili, nimic nu va fi pe placul lor, astfel ca relatiile sociale pot avea de suferit astazi din aceasta cauza.

Nik Wallenda, primul om care a traversat pe sarma Marele Canion, fara centura sau plase de siguranta!... BICICLETA implineste, astazi, 196 de ani!!! Cum a "nascut" un vulcan o...drezina!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x