Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 29 august!

Nativii berbeci nu se vor dezice de promisiuni, desi nu le va fi usor sa se tina de cuvant. Taurii sunt plini de energie si vor pune la punct toate activitatile dificile din plan.

Gemenii vor fi pusi pe cearta. Vor fi irascibili si nimic nu li se va parea corect si potrivit. Din pacate, nu se anunta o zi linistita.

Racilor nimic nu li se va parea greu astazi. Sunt in forma si vor avea solutii la toate.

Leii sunt zambitori si pozitivi. Cu o astfel de atitudine, vor atrage numai lucruri pozitive in viata lor.

Fecioarele vor afla ceva vesti bune legate de familie. Acest fapt le va linisti si le va da incredere ca sunt pe drumul cel bun.

Balantele isi vor da silinta sa termine cat mai repede activitatile din program pentru a-si putea face mai apoi planuri de weekend.

Scorpionii isi vor dedica intreaga zi studiului si terminarii unei lucrari importante. Vor avea parte de reusite.

Sagetatorii impart tuturor sfaturi astzai, fie ca le sunt cerute, fie ca nu. Din acest motiv, pot starni cu usurinta antipatia celor din jur.

Capricornii vor avea parte de ceva probleme in plan personal. Sunt intr-o forma buna astazi, asa ca le vor face fata cu brio.

Varsatorii le vor fi de mare ajutor celor din jur. Ideile lor inspirate vor reusi sa-i scoata din incurcatura. In plus, se pot alege cu ceva bani.

Pestii sunt cam dezorganizati si asta se reflecta in rezultatele muncii lor. Ar fi ideal daca s-ar mai aduna putin si ar face o lista a prioritatilor.

Ultima fita in materie de ghiozdane? S-a inventat rucsacul cu protectie in caz de explozie... FOTO! Cele mai amuzante moduri de improvizatie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x