Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Camelia Patrascanu: Vezi ce iti rezerva astrele pe 16 mai!

Astrele ne testeaza puterea de a ne bucura si de a transmite celor din jur o stare pozitiva.

Indiferent care sunt provocarile din viata noastra, dificultatile cu care ne luptam, ziua de maine ne testeaza puterea de a ne bucura de ce este bun. Cu alte cuvinte: avem puterea de a vedea ce se afla in pahar? Il vedem pe jumatate plin sau pe jumatate gol? Putem fi mandri de ce am realizat sau ne scoatem singuri ochii cu ce ne lipseste? Vedem la ceilalti in primul rand calitatile si realizarile lor si ii felicitam pentru ele sau vedem in primul rand defectele si esecurile si le subliniem minimalizandu-i ori ironizandu-i?

Recomandare: sa nu lasam sa treaca aceasta zi fara a ne felicita, fara sa fim mandri de realizarile noastre. Si in egala masura sa apreciem sincer ce ne place si ce admiram la cei din jur.

Este ziua in care trebuie sa ne exprimam entuziasmul, iubirea si bucuria. Pentru ceva sau pentru cineva. Invatati sa primiti laudele cu naturalete, recunostinta si multa bucurie. Fiti darnici cu aprecierile, incurajarile, si laudele. Gasiti ceva cinstit de evidentiat si apreciat la ceilalti. De preferat virtutile lor si nu rezultatele lor. Astfel, transmiteti oamenilor ca le valorizati calitatile si nu doar rezultatele practice.

foto: 4wallpapers.com

A fost creata prima bucata artificiala de carne comestibila ... 77 la puterea a 17-a? Nicio problema, calculeaza germanul Rudiger Gamm... | VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x