Antena Căutare

Horoscopul zilei! Leii au parte de veşti bune, iar Gemenii se vor simți melancolici!

Berbecii îşi vor urma astăzi instinctul şi se va dovedi a fi cea mai bună decizie pe care au luat-o în ultima vreme.

Berbecii îşi vor urma astăzi instinctul şi se va dovedi a fi cea mai bună decizie pe care au luat-o în ultima vreme.

Taurii au şanse mari să îşi găsească un nou loc de muncă, aşa cum îşi doreau. Farmecul personal îi ajută să rezolve unele probleme pe cale diplomatică.

Starea de melancolie pe care o resimt astăzi Gemenii se datorează problemelor sentimentale. Indicat ar fi să organizeze o ieşire în oraş cu prietenii.

Şi Racii vor fi puţin indispuşi în această dimineaţă din cauza unor neplăceri în plan sentimental, însă totul se va rezolva în scurt timp.

Leii au parte de veşti bune, au de semnat un contract bănos şi încep noi proiecte care le aduc satisfacţii pe viitor.

Fecioarele se vor implica oriunde va fi nevoie de sprijinul lor. AmabilitatEA de care vor da dovadă va fi răplătită.

Ingenioase şi comunicative, Balanţele vor fi în centrul atenţiei la locul de muncă. Ar putea primi chiar şi o promovare.

Se anunţă o zi cam agitată pentru Scorpioni. La locul de muncă trec printr-o mulţime de încercări, dar acţionează de două ori mai repede decât ceilalţi.

Pentru Săgetători, ziua de azi vine la pachet cu doze crescute de energie, iar asta îi poate face un pic cam irascibili.

Capricornii reuşesc să termine un proiect important acum pe final de săptămână , iar asta îi face să fie binedispuşi şi zâmbitori.

Pentru Vărsători se anunţă o zi favorabilă din punct de vedere social. Stau foarte la capitolul comunicare şi vor avea numai de câştigat.

Iar Pestii sunt copleşiţi de romantism astăzi, pregătesc tot felul de surprize persoanei iubite, aşa că în plan sentimental viaţa este roz.

Minunile chiar există! Acest bebeluș și-a vindecat mama de cancer și, acum, mai are doar puțin timp de trăit. Imaginile ... Robot, programat să fie călugăr budist. Ține slujbe de înmormântare de aproape 5 ori mai ieftine decât cele oficiate de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x