Antena Căutare

I-a dat bani unui om al străzii, dar acesta i-a dat o replică de neuitat! Răspunsul a emoționat milioane de oameni! (VIDEO)

Un tânăr i-a dat unui om al străzii niște bani, dar ceea ce s-a întâmplat după a emoționat milioane de oameni din întreaga lume. Cerșetorul i-a dat o replică de neuitat.

Un tânăr i-a dat unui om al străzii niște bani, dar ceea ce s-a întâmplat după a emoționat milioane de oameni din întreaga lume. Cerșetorul i-a dat o replică de neuitat.

Karim Metwaly este cunoscut pe internet pentru clipurile video pe care le realizează. Recent a realizat unul în care oferă niște bani unui om al străzii. Ceea ce a urmat este cu adevărat incredibil.

Uimit că a primit o sumă mare de bani, acesta își întreabă binefăcătorul de ce l-a ajutat. În scurt timp, între cei doi se leagă un dialog mai mult decât tulburător.

Părea un simplu om al străzii, până când a început să cânte! Așa a ieșit la iveală ce poveste de viață emoționantă are! (VIDEO)

„Te rog, poți să stai puțin cu mine? Poți să mă aștepți puțin? Mă întorc imediat”

O simplă întâmplare s-a transformat în ceva de-a dreptul uimitor

Cerșetorul a dispărut pentru câteva minute. S-a întors ținând două casolete cu mâncare. Una i-a oferit-o lui Karim, cel care i-a dat banii.

„Vrei să mănânci cu mine? Nu am mai mâncat de mult o mâncare bună”

Cei doi au continuat să discute.

„Mă bucur că ești aici cu mine. Oamenii trec de obicei și mă ignoră. Nu le pasă dacă sunt viu sau mort. E grozav că tu stai cu mine aici”

Clipul video a ajuns pe internet și a adunat peste un milion de vizualizări. Karim a dat astfel o lecție despre importanța timpului și despre cum alege fiecare să și-l petreacă. Unii fac fapte bune din care învață lecții.

Tu ce faci cu timpul tău?

De la ei "se trage" ultimul tău selfie de pe Facebook! Cum a apărut prima fotografie color din lume... Născuți prematur, ATUNCI și ACUM! Portretele celor care au început lupta pentru viață de la prima gură de aer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x