Antena Căutare

Iluzie optică virală! Crezi că poți să găsești broasca din fotografie? Unde se ascunde, de fapt. Iată răspunsul

O fotografie ce surprinde niște pietre de diferite culori s-a transformat rapid într-o iluzie optică virală. Printre roci se ascunde o broască. Crezi că îți dai seama unde se află? Puțini sunt cei care reușesc.

imagine cu numeroase roci si pietre Galerie
O imagine cu o broască ascunsă printre pietre s-a transformat într-o iluzie optică de senzație | imgur

Această fotografie a fost realizată de o femeie în timp ce se afla la o plimbare prin natură. Poza nu are nevoie de foarte multe descrieri, căci apar doar numeroase pietre, de diferite dimensiuni culori, texturi și mărimi. Undeva, printre roci, este ascunsă o broască, însă puțini sunt cei care reușesc să o găsească.

O poză cu o broască ascunsă printre pietre s-a transformat într-o iluzie optică virală

Este cunoscut deja faptul că broaștele sunt maestre atunci când vine vorba de camuflat în natură, mai ales dacă vorbim despre specii ce au o culoare ușor de confundat cu elemente din natură. La fel se întâmplă și în cazul de față, cu poza de mai sus. Vietatea este perfect camuflată și puțini sunt cei care reușesc s-o observe, deși aceasta nu este deloc ascunsă.

Citește și: Iluzie optică virală! Poți să găsești coroana ascunsă în dormitor? Doar cei cu privire ageră reușesc. Iată răspunsul

Privește atent imaginea de mai sus și încearcă să îți dai seama unde se află broasca, de fapt. Crezi că poți să o găsești? Cu sigurnață când vei descoperi răspunsul o să îți dai seama cât de ușoară era această provocare, de fapt. Dacă reușești să vezi broasca din această iluzie optică într-un timp scurt, atunci cu siguranță poți să te mândrești din plin cu spiritul tău de observație.

Deși pare o sarcină destul de simplă inițial, puțini sunt cei care reușesc să găsească răspunsul corect într-un timp scurt. Sfatul nostru este să te uiți concentrat la imagine și să analizezi cu multă atenție fiecare detaliu din poză, ținând contul de faptul că orice umbră sau nuanță poate să fie un indiciu prețios în găsirea broaștei din această iluzie optică.

Citește și: Culori de păr pentru 2023. Care sunt noile tendințe

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dacă nu ai reușit sau doar nu mai ai răbdare să cauți broasca din această iluzie optică, descoperă răspunsul în galeria foto de mai sus. Imaginea a apărut pe un cont de Imgur și a devenit virală.

Uneori, creierul uman este predispus să observe imaginile sau elementele cu care este mai familiarizat. Există momente în care jocul de lumini, nuanțe sau umbre pot „juca feste”, păcălind ochiul uman sau percepția.

Citește și: Iluzie optică virală! Crezi că poți să găsești șopârla din imagine? Unde se ascunde aceasta, de fapt. Iată răspunsul

O provocare similară este imaginea ce poartă semnătura lui Bev Doolittle și se numește „The Forest Has Eyes” (în traducere din engleză: pădurea are ochi). Într-un peisaj de pădure cu un călăreț trebuie să găsești toate cele 13 chipuri. Încearcă să vezi cât de bine te descurci.

Când a auzit ce îi cere soacra cadou de Crăciun, femeii nu i-a venit să creadă că așa ceva e posibil. Ce a descoperit... O femeie a vrut să ducă gunoiul, dar când s-a uitat mai atent a făcut o descoperire neașteptată! Ce se află înăuntru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x