Antena Căutare

Imaginea care a scandalizat internetul! Cum a fost surprinsă această bloggeriță la câteva ore după ce a născut

O femeie care este cunoscută pe internet este în centrul unui scandal monstruos după ce a făcut publică o fotografie surprinsă la scurt timp după ce a devenit mamă.

Constance Hall, o bloggeriță celebră, a devenit mamă pentru a cincea oară în urmă cu puțin timp.

Fericită și mândră nevoie mare de venirea pe lume a fiicei sale, femeia a postat pe contul personal de socializare o fotografie prin care a vrut să le-o arăte internauților pe Raja.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În fotografie, Constance apare pe patul de spital, ținând telefonul mobil în mână și o doză cu suc în cealaltă. În cadru apare și soțul ei, Denim Cooke, în timp ce se uită la bebelușul nou-născut.

Imaginea inedită a stârnit numeroase critici pe rețelele de socializare, mulți criticând-o pentru faptul că a vorbit la telefon lângă fiica lor, care venise pe lume cu doar câteva ore.

Chiar și așa, însă, în ciuda comentariilor negative, bloggerița nu s-a arătat afectată. Ba mai mult, ea a spus că „nu e treaba nimănui” ce face ea cu telefonul.

O femeie care este cunoscută pe internet este în centrul unui scandal monstruos după ce a fost

Ce înseamnă dacă ai visat un accident sau o nenorocire! Trebuie neapărat să iei măsuri... Descoperire revoluționară în medicină! Un vaccin împotriva HIV a dat rezultate pe oameni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x