Imagini șocante. A adormit cu căștile la urechi și s-a trezit într-un coșmar!

 

Cu siguranță, unul dintre cele mai proaste momente în care o pereche de căști poate exploda este când zbori cu avionul.

Asta a pățit o femeie extrem de ghinionistă care zbura între Beijing și Melbourne, în luna februarie. Abia acum, Australian Transport Safety Bureau (ATSB) a dat publicității detalii despre eveniment, susținând că acesta s-a petrecut la două ore de la decolare, în timp ce femeia dormea.

Cea mai plauzibilă teorie este că bateria din căștile wireless s-a supraîncălzit și a luat foc. Momentan, autoritățile au refuzat să spună despre ce model de căști este vorba, scrie digitaltrends.com.

Femeia a descris incidentul pentru raportul întocmit de ATSB: ”atunci când am vrut să mă întorc, am simțit o arsură pe față. Mi-am cuprins fața cu palmele, iar căștile au ajuns în jurul gâtului”. Aceasta adaugă că ”am continuat să simt senzația de arsură și am apucat căștile, aruncându-le pe podea”. Femeia a observat că acestea scoteau scântei și luaseră foc.

Unul dintre însoțitorii de zbor a acționat prompt și a stins căștile. ATSB spune că atât bateria, cât și învelișul acesteia s-au topit și s-au lipit de podea, adăugând că pe parcursul zborului, pasagerii au avut de îndurat miros de plastic ars și nu numai.

Vezi cum arăta femeia după ce a reușit să scape de căștile care i-au luat foc în urechi.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe