Antena Căutare

Imaginile fericirii! Femeia care l-a ținut pe Schumacher, mereu, în pole position

S-au cunoscut, au aprins flacăra iubirii, iar apoi și-au unit destinele. Și-au jurat iubire veșnică și nici măcar acum nu fac rabat de la asta.

S-au cunoscut, au aprins flacăra iubirii, iar apoi și-au unit destinele. Și-au jurat iubire veșnică și nici măcar acum nu fac rabat de la asta.

Ea se numește Corinna Schumacher, nu a oferit multe interviuri și a stat mereu departe de ochii presei. El, marele Michael Schumacher, este cel mai popular pilot de Formula 1 al tuturor timpurilor.

Ea i-a spus "DA". În 1995, pentru totdeauna

Cea care i-a fost alături lui Michael Schumacher ani de-a rândul este aceeași care, în 1995 i-a spus "DA" în fața altarului. Aceeași care a participat la zeci de curse de Formula 1, cea care a stat cu inima la gât la fiecare pericol care îl pândea pe el. Ea, care nu a spus niciodată nu în fața imprevizibilei pasiuni pe care el a avut-o.

Nunta lor s-a pătrat în câteva fotografii făcute publice. Radiau de fericire. Tineri, frumoși, plini de speranțe. El, cu o carieră care promitea multe. Și care s-a adeverit. Ea, o blondă frumoasă, iubitoare, dedicată. Care s-a pătrat!

Ea i-a dăruit cadourile veșnice: pe Gina și pe Mick

Pilot de Formula 1 cu șapte titluri mondiale, Michael Schumacher a cucerit lumea sportului cu motor. A devenit cel mai popular pilot din toate timpurile și a bătut record după record. În ciuda succesului, Schumi a rămas mereu același familist. Corinna i-a dăruit cele mai frumoase daruri: pe Gina, fiica lui, care are acum 16 ani, și pe Mick, cu doi ani mai mic.

Și copiii cuplului au fost ținuți departe de ochii presei. Adeseori, însă, Schumacher a fost surprins în compania fiului său Mick, la diverse evenimente sportive. Presa din intreaga lume a avut întotdeauna cuvinte de lauda despre viața personală a lui Schumi. Mereu ținută departe de ochii curioșilor.

Alături la altar, alături în viață, alături la cea mai grea încercare

A ajuns la vârsta de 40 de ani, s-a retras din Formula 1. A revenit! A fost din nou susținut de fanii din întreaga lume. A ieșit apoi definitiv de pe circuit, însă a rămas, de departe, genialul din F1. A ajuns la 44 de ani, 11 luni și 29 de zile, iar viața i-a dat prima lovitură cu adevărat grea. Avea să scape nevătămat din toate ciocnirile de pe circuit, acolo unde rula cu peste 300 km/h. Însă, impasul vieții i-a fost dat de un stupid accident la ski, pe o pârtie din Franța. Schumacher s-a lovit grav la cap pe 29 decembrie 2013. A fost transportat la spital și a stat în comă indusă peste 100 de zile. Alături, pe patul dintr-un spital din Grenoble, a stat Corinna. Zi și noapte!

Pe 3 ianuarie, Schumi a împlinit 45 de ani, iar fanii s-au strâns în fața spitalului. Au trecut luni bune, iar veștile și zvonurile despre starea de sănătate au fost multe. Șansele într-o revenire miraculoasă, tot mai mici! Bucuria a venit recent pentru fanii săi, atunci când, oficial, au primit vestea că Schumacher a fost scos din comă și a fost mutat într-o clinică, unde va începe recuperarea.

În tot acest timp, aceeași Corinna l-a vegheat...

Mai tare decât orice film! La 75 de ani, o alpinistă de succes e alergică la... ploaie!... FOTO: Aveau un MOMENT de linişte, dar ceva i-a ŞOCAT! Au crezut că TRĂIESC un VIS URÂT...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x