Antena Căutare

În copilărie era bătută fiindcă e „înaltă și urâtă”, azi întoarcete capete și e o adevărată Miss! Cum arată Anastasia, tânăra cu sute de mii de admiratori

O tânără din Rusia a reușit să uimeasă o lume întreagă cu modul în care arată, fapt ce i-a adus inclusiv un loc pe podiumul Miss Rusia.

O tânără din Rusia a reușit să uimeasă o lume întreagă cu modul în care arată, fapt ce i-a adus inclusiv un loc pe podiumul Miss Rusia.

Anastasia Reshetova are 20 de ani și este o adevărată zeiță a rețelelor de socializare. Cu un trup sexy și forme amețitoare, rusoaica chiar face senzație.

Totuși, tânăra a povestit că nu a avut o copilărie deloc ușoară, căci ceilalți colegi o băteau și râdeau de ea, din simplul motiv că este înaltă și urâtă.

Mai mult decât atât, aceasta se dădea cu fond de ten pentru a-și ascunde vânătăile și diferitele urme.

Azi, „rățușca cea urâtă” s-a transformat într-o adevărată lebădă, cucerind inimile a sute de mii de oameni și locul 2 la un concurs de Miss Rusia.

Soţia i-a murit în timp ce i-a născut unicul copil. După înmormântare, bărbatul s-a uitat în laptopul ei şi a rămas fără... Clientul cu haine sărace s-a dus să comande mâncare, dar a fost refuzat! În scurt timp, tânărul le-a dat tuturor o lecți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x