Antena Căutare

În loc să-și scoată soția din mașină, un bărbat s-a fotografiat cu ea, după un accident

Un bărbat din Statele Unite și soția sa, în vârstă de 85 de ani, sunt protagoniștii unei fotografii care face înconjurul lumii. Femeia s-a răsturnat cu mașina, iar soțul ei nu a scos-o din autoturism până ce nu s-a pozat alături de ea, imediat după accident.

În loc să-și scoată soția din mașină, un bărbat s-a fotografiat cu ea, după un accident
| KTLA/Huffington Post

Un bărbat din Statele Unite și soția sa, în vârstă de 85 de ani, sunt protagoniștii unei fotografii care face înconjurul lumii.

Femeia s-a răsturnat cu mașina, iar soțul ei nu a scos-o din autoturism până ce nu s-a pozat alături de ea, imediat după accident.

Benjamin Neufeld stătea în casă, în momentul în care a auzit un zgomot ciudat. A ieșit în curte și a văzut că soția lui se răsturnase cu mașina în timp ce voia să iasă cu spatele de pe aleea casei.

După ce s-a asigurat că femeia nu este rănită, Benjamin a rugat un trecător să-i facă o fotografie lângă mașina răsturnată.

Cei doi soți au discutat liniștitți până la sosirea echipajelor de intervenție care au eliberat-o pe șoferița de 85 de ani, relatează Huffington Post.

Taurii au probleme administrative: Horoscopul de weekend, prezentat de Camelia Pătrășcanu... N-ai mai văzut pâine feliată așa: Uite ce a descoperit un britanic în produsul cumpărat de la supermarket!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x