Antena Căutare

Intamplare inedita. O pisica a fost salvata de un caine!

Cu totii stim ca pisicile si cainii nu pot fi prieteni, dar in Noua Zeelanda am putea spune ca acest lucru este posibil. O felina a fost salvata datorita unei transfuzii de sange prelevata de la un caine, scrie presa internationala.

Rory, pisica cu blana roscata, a ajuns la serviciul de urgente veterinare din orasul Tauranga, dupa ce a inghitit o capsula de otrava impotriva sobolanilor. In urma acestui incident, starea de sanatate a acesteia a inceput sa se deterioreze, astfel ca a necesitat o transfuzie sangvina urgenta.

Cum nu avea suficient timp la dispozitie pentru a testa grupa sangvina a felinei, medicul a decis sa foloseasca sange de caine, prelevat de la un Labrador, animalul de companie al vecinei sale.

"Oamenii vor crede ca procedura a fost cu adevarat riscanta si, intr-adevar, asa a fost. Insa a functionat si am reusit sa-i salvam viata", a declarat stapana felinei.

De asemenea, aceasta a precizat ca dupa cateva zile de recuperare, animalul de companie s-a vindecat complet. “Nu avem o pisica care latra sau care ne aduce ziarul", a mentionat zambind stapana.

Foto: petfinder.com

FOTO! 16 cupluri din China au facut nunta pe biciclete... FOTO! Top 10 Cele mai scumpe locuinte din lume: Castelul Bran, pe locul 6...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x