Antena Căutare

Invitație de nuntă neobișnuită! Doi miri au ales mâncarea pentru câini, în locul florilor. Niciun invitat nu a avut voie să se prezinte cu vreun buchet: "Nu veniți cu flori!"

Un cuplu din Sfântu Gheorghe și-a luat prin surprindere invitații, cerându-le ca în ziua să nunții să nu-ți facă apariția cu buchete de flori, ci cu mâncare pentru câini. Oamenii au fost nevoiti sa se conformeze si, in loc de flori, i-au întâmpinat pe miri cu saci de hrană pentru animale.

Un cuplu din Sfântu Gheorghe și-a luat prin surprindere invitații, cerându-le ca în ziua să nunții să nu-ți facă apariția cu buchete de flori, ci cu mâncare pentru câini. Oamenii au fost nevoiti sa se conformeze si, in loc de flori, i-au întâmpinat pe miri cu saci de hrană pentru animale.

„IMPORTANT! Nu veniți cu flori, ci cu orice se poate dona la adăpostul de câini: mâncare, una, alta”, este mesajul cu care cei doi și-au chemat invitații la nuntă.

Astfel, aproximativ 170 de kilograme de mâncare de câini au ajuns la două adăposturi din județul Covasna.

„Noi suntem iubitori de câini de când suntem mici. Așa că ne-am gândit că, decât să primim flori la cununia civilă, mai bine să facem o faptă bună, un act caritabil. Sperăm că vom fi un exemplu. (...) Ne bucurăm că invitații noștri au fost foarte receptivi la această rugăminte a noastră. Tuturor li s-a părut o idee foarte bună și suntem foarte fericiți”, a declarat mirele pentru covasnamedia.ro

Minune de la Dumnezeu sau pură chimie? De ce nu se strică apa sfinţită niciodată. Explicaţia te va uimi... Bebeluşul care face înconjurul lumii. Micuţul este un caz la un milion. Nici medicilor nu le-a venit să creadă când l-au...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x