Antena Căutare

La împlinirea a 80 de ani, Papa Francisc a vrut să se afle printre oameni simpli. Cine sunt cei doi români care i-au fost alături!

Papa Francisc a împlinit ieri 80 de ani. Modest ca de obicei, suveranul pontif nu a dorit vreo festivitate deosebită. A luat micul dejun cu câţiva oameni fără adăpost, între care doi români, şi a celebrat o slujbă cu câteva zeci de cardinali. Dar mesajele şi urările venite din toată lumea i-au înseninat ziua aniversării.

Papa Francisc a împlinit ieri 80 de ani. Modest ca de obicei, suveranul pontif nu a dorit vreo festivitate deosebită.

A luat micul dejun cu câţiva oameni fără adăpost, între care doi români, şi a celebrat o slujbă cu câteva zeci de cardinali. Dar mesajele şi urările venite din toată lumea i-au înseninat ziua aniversării.

Printre aceștia, și doi români amărâți, oameni ai străzii. Suveranul Pontif s-a simțit minunat alături de invitații săi.

HOROSCOPUL ZILEI: Se anunţă o duminică plină de activităţi pentru Lei, iar Berbecii au noroc la bani... Are țepi și flori și... atrage toate energiile pozitive în casa ta! E vremea lui! Cum îngrijești cactusul de Crăciun sau...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x