Antena Căutare

Locul de parcare “subţire” cu cheltuială se ţine. Un milion de dolari pentru a-ţi parca maşina în Manhattan

Preţul ireal nu este valabil pentru toate zonele din cel mai scump cartier din centrul financiar al oraşului New York

Despre Manhattan se ştie că este cel mai important cartier al New-York-ului. Un fel de Dorobanţi al bătrânei noastre Capitale, adică locul în care toata lumea visează sa aibă o locuinţă, Manhattan-ul dă omenirii cel mai scump loc de parcare.

Dacă vă gandiţi la sume de ordinul miilor de dolari plătite pentru a beneficia de un loc în care să-ţi parchezi bolidul fix în buricul legendarului cartier sunteţi departe de adevăr, pentru că cel mai scump loc dintr-un garaj exclusivist din New York costă UN MILION DE DOLARI.

Da, aţi citit bine! Aceasta este suma pe care persoană care-şi doreşte poziţia trebuie să o plătească. Garajul este situat pe 11th Street, la numărul 66 E, iar proprietarul a fixat un preţ prohibitiv pentru nababii care doresc să-şi tragă maşina de lux la scară.

Deşi pare incredibil, au existat oameni care au deţinut acel loc de parcare, însă este peste puterea de închipuire a unui om de rând care ar fi maşina care s-a odihnit acolo.

Ca informaţii suplimentare vă dezvăluim că un asemenea loc de parcare are şapte metri lungime, trei metri laţime şi patru metri înălţime

Fenomen rar! Eclipsa "hibrid" de soare... Spectaculos! S-a descoperit "Cascada Subacvatică", în Oceanul Indian...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x