Antena Căutare

Marea Britanie: Un barbat obez a ramas intepenit intr-un scaun de tren

Un barbat de 203 kilograme a fost pus intr-o situatie atat de rusinoasa in timpul unei calatorii cu trenul, incat s-a ambitionat si a slabit jumatate din greutatea avuta.

Brandon Mower, in varsta de 33 de ani, a trait o experienta foarte neplacuta. In timp ce se deplasa cu trenul, pentru a ajunge la o intalnire de afaceri, barbatul a ramas intepenit in scaun, nemaiputand sa se ridice.

Brandon nu a reusit sa coboare la statia la care trebuia, fiind nevoit sa astepte ca trenul sa ajunga la destinatia finala. Barbatul a reusit sa alerteze intr-un final conductorul, care s-a chinuit 15 minute sa il deblocheze dintre bratele scaunului.

Pentru a adauga si o insulta ranii pe care a capatat-o, inspectorul de tren l-a taxat pe Brandon pentru ca a intarziat mersul trenului.

Brandon Mower, din Manchester, a fost atat de rusinat de aceasta experienta, incat s-a hotarat sa isi schimbe stilul de viata.

Barbatul a reusit sa slabeasca in decursul a cinci ani 101 de kilograme, iar acum cantareste 104 kilograme. In plus, Brandon a devenit antrenor la sala WeightWatchers, unde a reusit el insusi sa scape de surplusul de kilograme.

Vezi mai jos cum arata barbatul inainte sa slabeasca!

The Sun
VIDEO! Uite-l pe cel mai tanar baterist din lume!... VIDEO! SUA: A ascuns o haina de blana intre picioare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x