Antena Căutare

Marea Britanie: Un hot de 16 ani si-a certat victimele pentru ca au dormit cu geamul deschis

Un hot de numai 16 ani din Leeds da vina pe victimele sale dupa ce a furat mai obiecte din casa lor, scrie The Telegraph. Cand tanarul a fost obligat de politie sa prezinte scuze victimelor printr-o scrisoare acesta a spus ca nu are nici o vina pentru jaj si i-a acuzat in schimb pe cei pradati pentru pentru ca dorm cu geamul deschis si locuiesc intr-o zona rau famata a orasului.

Adolescentul a mai spus ca nu ii pare deloc rau pentru ce a facut. Mai mult, scrisoarea acestuia mirosea foarte urat astfel ca oamenii legii nu au trimis-o victimelor, ci doar au facut-o publica.

"Nu stiu de ce scriu aceasta scrisoare. Am fost fortat de politie sa fac asta"
, a scris acesta in loc sa ceara scuze victimelor.

Hotul a fost condamnat dupa jaf la 12 luni de inchisoare.

"Ca sa fiu sincer nu imi pare rau ca v-am spart casa. Oricum a fost vina voastra. A fost numai greseala voastra. In primul rand nu ati tras draperiile asa cum fac oamenii inainte sa se culce. Nu trebuie sa uitati ca locuiti in Stainburn, o zona cu multe jafuri. In plus, ati lasat si geamul de la bucatarie deschis. Eu nu as fi lasat niciodat geamurile deschise. Oricum ar fi nu imi pare deloc rau pentru ce am facut si nu am nici un fel de remuscare pentru gestul meu", a mai spus el.

Hotul a furat un PlayStation 3, o camera video, 2 televizoare si 2 boxe. Politia l-a arestat imediat si a recuperat mare parte din lucrurile furate.

Oamenii legii spun ca au ales sa publice scrisoarea pentru ca oamenii sa incuie usa si toate geamurile de acum incolo si sa isi puna alarme la locuinte.


Foto: The Telegraph.co.uk

FOTO! Maya, elefantul care l-ar face gelos chiar si pe Ronaldo!... VIDEO! Vartej de gheata ucigas in arhipelagul Antarcticii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x