Antena Căutare

Maria Ghiorghiu, profeție cutremurătoare despre România: ”Va fi doliu național!” Viitorul apropiat e sumbru pentru țara noastră

Fenomenele care au pus stăpânire pe România în ultimele zile vor avea efecte cutremurătoare asupra țării noastre, după cum a dezvăluit Maria Ghiorghiu. 

Fenomenele care au pus stăpânire pe România în ultimele zile vor avea efecte cutremurătoare asupra țării noastre, după cum a dezvăluit Maria Ghiorghiu.

Ea a prezis dezastrul din Colectiv, în care au murit 65 de persoane, iar acum a vorbit despre doliu naţional, dar şi despre inundaţii devastatoare.

"De patru ori am primit acest mesaj, că România va fi în doliu naţional. Avem patru avertismente. Se va întâmplă o tragedie, o catastrofă. Ne putem gândi la cutrmeure, inundaţii, o revoluţie. Am primit un mesaj de la Dumnezeu în care spunea 'Urmeaza 20 de zile groaznice'. Eu văd lucrurile cu ochii închişi. Vedeam cum venea dinspre apus un văl de fum negru până la cer, exact cum vin inundaţiile. Aşa era acest fum negru care venea dinspre apus spre răsărit şi m-a dus cu gândul la un incendiu, sau mai mult, la o explozie uluitoare. Vom auzi în Craiova de inundaţii devastatoare. Vor fi luate casele cu totul. Vor fi inundaţii devastatoare şi în Mehedinţi şi oamenii vor fi transportaţi cu bărci.". a spus Maria Gheorghiu, la o emisiune TV.

Cel mai tare TEST. Află şi tu dacă te-ai născut CU NOROC! Priveşte-ţi mâinile şi vezi ce ţi-a pregătit destinul... Cum s-a ”pregătit” o elevă pentru Bacalaureat! Imaginea care a stârnit isterie pe internet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x