Antena Căutare

Maria Ghiorghiu face o profeție CUTREMURĂTOARE despre România: „Se va revărsa peste noi!”

Fenomele meteorologice puternice care au lovit Romania a ingrozit pe toata lumea. Maria Gheorghiu sustine ca a anuntat inca de acum o luna si jumatate ca vor veni aceste fenomene extreme.

Maria Gheorghiu sustine, cu tarie, ca ea a prevestit aceste fenomene care au lovit tara noastra in urma cu o luna si jumatate.

Maria Gheorghiu sustine, cu tarie, ca ea a prevestit aceste fenomene care au lovit tara noastra in urma cu o luna si jumatate.

”Meritam toate acestea dragii mei! Le meritam din plin, deoarece oamenii nu mai respecta Sfintele Sarbatori, nu mai merg la SFANTA BISERICA DUMINICA, ci muncesc in solarii si stau pe piata ca sa-si vanda marfa. Si iata mania Lui Dumnezeu care s-a revarsat si se revarsa peste noi. Trebuie sa ne indreptam, trebuie sa fim mai intariti in Credinta si sa nu mai lasam goale Sfintele Biserici.”, a scris Maria Gheorghiu pe blog.

Adevărata ”armă” împotriva bătrâneții! Ce mânca Ana Aslan, femeia care a găsit elixirul tinereții, ca să se mențină în f... Licitație rară! Două manuscrise ale lui Mozart, scoase la vânzare la Paris. Te vor ustura ochii când vei vedea prețurile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x