Antena Căutare

Maria Krzesinska,cea mai puternică femeie din Marea Britanie,are o dietă bazată pe burgeri și înghețată.Cum arată femeia de 40 ani

Maria Krzesinska, o femeie în vârstă de 40 ani, a devenit cea mai puternică femeie din Mare Britanie. Maria, care este angajată la un lanț celebru de restaurante fast food, a dezvăluit că a reușit să obțină acest titlu cu o dietă specială.

Maria Krzesinska ridicand greutati Galerie
Maria Krzesinska, o femeie în vârstă de 40 ani, a devenit cea mai puternică femeie din Mare Britanie. Maria, care este angajată la un McDonald’s, a dezvăluit că a reușit să obțină acest titlu cu o dietă specială. | Profimedia

Maria Krzesinska are un hobby pe care nu multe femei îl practică, fiind extrem de pasionată de ridicat greutăți, precum mașini sau camioane. Femeia din Dudley se antrenează d epatru ori pe săptămână și doar așa a reușit să fie numită cea mai puternică femeie din Marea Britanie.

Maria lucreză la un celebru restaurant cu mâncare fast food și este mama a trei copii, iar în timpul liber are o ocupație despre care mulți ar zice că nu e deloc potrivită pentru o doamnă. Atunci când nu face burger și cartofi prăjiți pentru clienții ei, Mariei îi place să tracteze mașini cu mâinile goale.

După ce a câștigat titlul de cea mai puternică femeie din Marea Britanie, Maria a decis să se pregătească acum să concureze în America pentru titlul de cea mai puternică femeie din lume. Femeia spune că succesul ei se datorează stilului ei de viață și a dietei bogate în proteine pe care o are.

Mulți împătimiți ai sportului ar fi crezut că aceasta are o dietă special, dar Maria a dezvăluit că mănâncă aproape exclusiv burgeri și înghețată de la restaurantul la care lucrează.

Când a început pasiunea Mariei pentru ridicat greutăți

Femeia a declarat că mănâncă zilnic burgeri, bea milkshake-uri și mănâncă și foarte multă înghețată de la locul ei de muncă.

Pasiunea ei pentru ridicat greutăți a început în 2018 și tot atunci Maria s-a apucat de antrenamente. Astfel, ea s-a înscris la prima ei competiție în 2019, iar acum se străduiește din greu să strângă suficiente fonduri pentru a se înscrie la competiția ce va avea loc în Florida.

Citește și: Jasmine Tridevil a cheltuit 20.000 de dolari pentru a avea trei sâni. Cum arată pieptul ei

La competițiile la care a participat, Maria, care are 1,72 înălțime, a ridicat baloți de paie masivi, a ridicat și trunchiuri de copaci de 45 kg, greutăți de 130 kg și a carat saci plini cu nisip pe distanțe mai lungi. Cea mai mare greutate pe care a ridicat-o a fost un Renault Clio de 1,3 tone.

Maria s-a apucat de ridicarea greutăților după ce a decis să se reapuce de sport, la scurt timp după recuperarea ei după o fractură la genunchi. Acum femeia puternică își folosește abilitățile dobândite ridicând la muncă diferite echipamente.

Acasă, în gospodărie, Maria a recunoscut că ea e cea care ridică mașina de spălat pentru a o repara atunci când e nevoie.

“M-am îndrăgostit de competițiile pentru cei mai puternici bărbați și cele mai puternice femei. Este o comunitate care nu echivalează oricare alta și e atât de distractiv”, a povestit Maria.

Care a fost, de fapt, sportul pentru care se antrena femeia

Inițial, Maria se îndrăgostise un alt sport, și anume boxul. În timpul unor antrenamente la box s-a rănit la un genunchi, iar medicii au sfătuit-o să se retragă o perioadă, până când mușchiul se va recupera și va reuși să se antreneze și să ridice din nou greutăți.

Chiar dacă mai avea nevoie de timp de recuperare, Maria a fost la un eveniment dedicat bărbaților puternici și s-a oferit ca acolo să ridice pentru prima dată baloți de fân.

“Oamenii au fost surpinși când au văzut că am putut arunca niște baloți și m-au încurajat să mă antrenez pentru acest sport. De atunci nu m-am mai uitat niciodată în urmă”, a mai adăugat Maria, potrivit Daily Mail.

Citește și: O femeie spune că soțul ei se supără ori de câte ori aceasta încearcă să "tragă un pui de somn". Care ar fi motivul, de fapt

“Încerc să mănânc cât de multe proteine pot și la muncă e clar că e suficientă mâncare, deci de cele mai multe ori mănânc burger cu bacon, aripioare de pui, înghețată și milkshake”, a povestit Maria.

Pentru antrenamente, femeia a dezvăluit că și-a amenajat acasă un spațiu în grădina din spate unde se antrenează ridicând greutăți.

La ultima competiție la care a participat, Maria a spus că a ridicat o dubă de 9 tone și un Land Rover. Cu toate acestea, cel mai greu lucru pe care l-a ridicat a fost un Renault Clio și a fost chiar singura femeie din competiție care a reușit să o facă.

O femeie spune că soțul ei se supără ori de câte ori aceasta încearcă să "tragă un pui de somn". Care ar fi mo... Wynter Seymour are părul ca vata de zahăr și nu poate să-și perie podoaba capilară din cauza durerilor. Cum arată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x