Antena Căutare

Mașina zburătoare există și va putea fi pilotată și condusă începând din 2017

Mașinile zburătoare apar într-o sumedenie de romane și filme SF. S-ar părea că în 2017 le vom vedea în realitate, circulând pe drumurile publice și zburând deasupra noastră, mulțumită companiei AeroMobil

Mașinile zburătoare apar într-o sumedenie de romane și filme SF. S-ar părea că în 2017 le vom vedea în realitate, circulând pe drumurile publice și zburând deasupra noastră, mulțumită companiei AeroMobil.

Slovacii de la AeroMobil au ajuns deja la un prototip funcțional, numit AeroMobil 3.0, și susțin că sunt gata să-și pună mașina zburătoare în vânzare începând cu anul 2017.

Cu un design futurist, AeroMobil pare a fi mai mult un avion care poate fi și condus. Se lucrează la el încă din anii ’90, iar diferențele între primul prototip și cel actual sunt enorme, atât din punct de vedere funcțional cât și al designului.

Vezi video și galerie foto cu AeroMobil aici.

Apocalipsa este aproape? Fețele Diavolului şi-au făcut apariţia pe pământ. GALERIE FOTO... Leacul tinereții fără bătrânețe a fost descoperit, dar niciun medic nu ar recunoaște! Secretul a fost elucidat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x