Antena Căutare

Medicii au rămas fără glas! Părinții au asistat la o scenă sfâșietoare: Bebelușul lor și-a luat rămas-bun de la frățiorul geamăn, aflat pe moarte

Povestea lui Hawk și Mason, doi frați gemeni care și-au luat rămas-bun la doar 11 zile de la naștere a impresionat o lume întreagă.

Medicii au rămas fără glas! Părinții au asistat la o scenă sfâșietoare: Bebelușul lor și-a luat rămas-bun de la frățiorul geamăn, aflat pe moarte Galerie
| metro.co.uk

Povestea lui Hawk și Mason, doi frați gemeni care și-au luat rămas-bun la doar 11 zile de la naștere a impresionat o lume întreagă.

Unul dintre ei, Hawk, a venit pe lume cu o gravă malformație, iar părinții și medicii deopotrivă au asistat la o scenă care i-a cutremurat, scrie metro.co.uk.

Frățiorul sănătos l-a atins pe bebelușul bolnav, îmbrățișându-l. Momentul a fost suprins în imagini pe care părinții au decis apoi să le arate lumii întregi. Deși au rămas cu un singur bebeluș, mama și tatăl gemenilor și-au împărtășit povestea pe internet și au primit sprijin din partea a milioane de oameni.

"Fotografia a fost făcută la 11 zile de la naştere. Este pentru prima dată când s-au atins, iar Mason l-a simţit pe Hawk şi a reacţionat imediat la atingerea lui", le-au spus părinţii micuţilor prietenilor de pe internet.

Castelul-Calendar, o minune arhitectuală din România, unică în lume! Are 365 de ferestre, 52 de camere şi șapte terase... VIDEO! Ce e ascuns în spatele datei 09.09.2016(2+1+6)? Carmen Harra a spus tot adevărul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x