Antena Căutare

Mesaj de dincolo de moarte, de la o mireasă răpusă de cancer! A scris cele mai emoționante rânduri! „Vreau să știți că durerea s-a oprit!”

O mireasă care a murit, răpusă de cancer, la vârsta de 39 de ani, și-a șocat familia și prietenii, cu un mesaj pe care a părut că l-a publicat la câteva ore de la decesul ei.

Mesaj de dincolo de moarte, de la o mireasă răpusă de cancer! A scris cele mai emoționante rânduri! „Vreau să știți că durerea s-a oprit!” Galerie
Mesaj de dincolo de moarte, de la o mireasă răpusă de cancer! Rânduri emoționante pentru cei dragi. „Vreau să știți că durerea s-a oprit!”

Gemma Sisson, culturistă, antrenor personal și proprietara unei săli de fitness, s-a măritat cu partenerul ei la patru zile după ce a fost internată într-un spital unde și-a petrecut ultimele săptămâni de viață.

Femeia a murit miercuri în brațele soțului ei, la patru zile după ce au sărbătorit „aniversarea de două luni”, cu mâncare comandată. După moartea ei, a apărut un mesaj pe contul ei de socializare.

„Dacă citiți acest mesaj, înseamnă că în sfârșit am murit, după ce m-am agățat de viață mult prea mult timp. Deși mă doare sufletul să îi las în urmă pe cei dragi, mă bucur să scap de această boală.

Sper mult să fi ajutat, împărtășindu-mi povestea despre lupta cu cancerul și cerând ca o a doua rundă de investigații să fie obligatorie, pentru depistarea bolii. Chiar dacă am reușit să ajut o singură persoană cu ceea ce am făcut, voi simți că am făcut ceva bun”, a arătat mesajul lăsat de Gemma Sisson.

În același mesaj, femeia i-a mulțumit soțului ei pentru sprijinul pe care I l-a oferit în „perioada oribilă” prin care a trecut și pentru dragostea lui.

„Vreau ca toți oamenii pe care i-am iubit să știe că acum durerea și suferința s-au oprit. Am pace, în sfârșit!”, mai arată mesajul emoționant, lăsat pentru cei dragi de femeia răpusă de cancer.

Cancerul poate fi depistat cu patru ani înainte ca simptomele să apară! „Testul mai este numit biopsie lichidă”

Femeia a avut un mesaj și pentru străinii de pe rețelele de socializare: „Nimeni nu se gândește că I s-ar putea întâmpla așa ceva. Nici eu nu m-am gândit. Dacă ar fi să luați ceva cu voi, din mesajul meu, ar fi sfatul să vă trăiți viața din plin, nu luați nimic de parcă vi se cuvine, pentru că nimeni nu știe ce îi așteaptă. Eu mă bucur că pentru mine s-a încheiat acum”.

Mesaj de dincolo de moarte, de la o mireasă răpusă de cancer! A scris cele mai emoționante rânduri! „Vreau să știți că durerea s-a oprit!”

Gemma Sisson și soțul ei

Gemma Sisson, o luptă cumplită cu cancerul

Gemma Sisson și soțul ei au fost împreună timp de 16 ani și au participat împreună la competiții, în jurul lumii. Gemma a afost diagnosticată cu cancer în aprilie 2018 și a făcut radioterapie, timp de mai multe săptămâni.

În august 2019, femeia a fost diagnosticată din nou cu cancer și a avut nevoie de o operație de 10 ore la coloana vertebrală, unde i-au fost depistate tumori.

Avertisment de la medici! Greșeala ce crește cu peste 50% riscul de apariție a două tipuri de cancer

Înainte de a muri, femeia a spus că doctorii de la stat la care a fost, inițial, nu i-au putut diagnostic tumorile, la șapte luni după ce a fost declarată vindecată de cancer. La un RMN făcut în privat, în august, a descoperit că avea tumori la gât, la spate, precum și în stomac și ficat.

În februarie 2020, la o lună după ce a împlinit 39 de ani, femeia a primit vestea devastatoare că mai avea doar câteva luni de trait. A fost mutate, pe 13 aprilie, la un spital din Leeds. La internare, I s-a spus că mai are doar șapte zile de viață, dare a trăit câteva săptămâni. Familia ei i-a organizat nunta în spital, la patru zile de la internare.

Cum arată pantalonii bombardieri, modelul căutat de mii de români pe internet: „Nu sunt bombardier, dar îi pot achițizio... Cinci beneficii mentale pe care le ofera sporturile de contact...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x