Antena Căutare

O femeie a fost concediată chiar în ziua nunții. Ce mesaj i-a trimis șefa sa

Ziua nunții este una dintre zilele memorabile pentru fiecare om. Cu toate acestea, o mireasă are un motiv controversat pentru care nu o să o uite niciodată.

mireasă plângând cu mâna la gură și cu telefonul în cealaltă mână Galerie
Tânăra a primit mesajul chiar în ziua cununiei | Shutterstock

Ziua nunții este cu totul specială, fiind plină de emoții, dorințe și așteptări. Mirii privesc cu optimism spre viitor și pare că totul merge în favoarea lor.

Cu toate acestea, pentru o mireasă totul s-a transformat într-un coșmar.

Citește și: Superstiții în legătură cu rochia de mireasă. Ce se spune în popor dacă îți dai rochia mai departe

O femeie a fost concediată chiar în ziua nunții. Ce mesaj i-a trimis șefa sa

Articolul continuă după reclamă

O femeie a primit un mesaj care i-a schimbat complet dispoziția din ziua nunții. Aceasta se afla la petrecerea de cununie când a primit un mesaj de la șefa sa.

Britanica se afla împreună cu mirele și invitații în Cipru, unde sărbătoreau cununia într-un cadru de vis. Aceasta a împărtășit totul cu Ben Askins, un faimos youtuber.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Amanda a povestit cum, în timpul ceremoniei, când și-a verificat telefonul, a observat că primise un mesaj de la șefa sa pe Whatsapp. Aceasta începea cu: „Sper că totul a decurs bine la cununia ta și că te-ai distrat. Voiam doar să te anunț că, din păcate, s-a decis să renunțăm la serviciile tale. Ți-a fost trimis deja un e-mail pe adresa de e-mail personală cu toate detaliile. Îmi pare rău că nu a decurs totul altfel și îți doresc mult succes pe viitor. Pupici.”

Citește și: Cât e darul de nuntă în 2024. Ce sume trebuie să pună în plic invitații și nașii

În ciuda dezamăgirii profunde, tânăra a râs atunci când a terminat de citit mesajul.

„Este unul dintre cele mai urâte lucruri pe care le-am auzit”, spune Ben.

Youtuberul a mărturisit că nu știe ce să-i spună și că situația l-a luat cu totul prin surprindere.

„Trebuia să fie una dintre cele mai frumoase zile și ți-au făcut asta...” adaugă el uluit.

Tânăra a continuat să povestească cum la finalul ceremoniei, dorind să răspundă la mesajele de la prieteni și cunoscuți a observat că era scoasă și blocată pe toate grupurile comune la locul de muncă. Abia apoi a observat mesjaul șefei.

Citește și: De ce spunem ”Casă de piatră” la nunți. Urarea provine dintr-un obicei bizar, pe care puțini îl știu

În cadrul videoului postat de Ben Askins, Amanda a citit și e-mailul primit de la fostul loc de muncă. În e-mailul respectiv se specifica faptul că performanța sa la job nu corespundea cu așteptările angajatorilor.

Tânăra lucra la respectiva companie de patru luni.

„Aș fi vrut să verific înainte de interviu recenziile acestei companii pe Glassdoors, pentru că într-una dintre cele cineva scria că în timpul petrecut în cadrul companiei respective concediaseră trei oameni fără un motiv evident, aceștia fiind încă în perioada de probă”, a mai adăugat femeia.

Citește și: Ce cadou a putut să îi facă un mire proaspetei sale soții, în noaptea nunții. Invitații au privit uimiți ce scoate din valiză

„M-au întreabt dacă vreau să am copii chiar cu câteva zile înainte de a pleca în concediu”, a mai specificat Amanda. „Din păcate am răspuns că da.”

„Persoana care m-a angajat este cu opt ani mai mică decât mine”, continuă tânăra.

Acest eveniment a umbrit cu totul ziua fericită pe care trebuia să o petreacă alături de soțul și de apropiații săi.

Când ar putea să apară din nou aurora boreală în țara noastră. Data când va fi spectacol pe cer deasupra României... Toco, bărbatul, care a cheltuit aproape 16.000 de dolari pentru a deveni câine, vrea să fie acum alt animal. La ce s-a g...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită!
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită! Marti, 25.06.2024, 16:35
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x