Antena Căutare

Miracol in SUA! Au crezut ca era mort, insa a inviat dupa doua ore

Un american a fost readus la viata dupa aproape doua ore in care inima sa a stat! Miracolul nu s-a datorat unor cauze supranaturale, ci eforturilor personalului medical de la spitalul unde a ajuns barbatul, dupa un accident care l-a adus la un pas de moarte.

David Hillard nu-si mai aminteste nimic despre accidentul care putea sa-i puna capat vietii. La cateva zile dupa Craciun, el a iesit sa-si plimbe cainele in padure, dar nu s-a mai intors, iar familia sa a alertat autoritatile. Salvatorii l-au gasit pe David intr-o situatie disperata. Zacea in albia unui rau, in stare hipotermica.

David a fost dus de urgenta la spital, unde s-a constatat ca el nu mai prezenta aproape niciun semn de viata: nu respira, nu avea puls iar temperatura corpului scazuse cu mult sub cea normala. Dar medicii si asistentele nu si-au pierdut speranta si au facut tot ce le statea in puteri pentru a-l readuce la viata.

Dupa o suta de minute de tensiune, inima lui David a inceput din nou sa bata. Treptat, el s-a restabilit complet si, dupa doua saptamani de odihna, a revenit la spital pentru a-i cunoaste cu adevarat pe cei carora le datoreaza viata.

Asistentele au plans de fericire vazand ca omul care le fusese adus aproape mort este acum plin de viata.

Secretarul personal al Suveranului Pontif, pe coperta revistei Vanity Fair: "A fi frumos nu e un pacat"... Un institut de cercetare cosmica va fi amenajat in Salina Slanic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x