Antena Căutare

Cum a putut să apară o soacră, chiar la nuntă. Invitații s-au blocat când au văzut-o pe femeie. Gestul miresei, uluitor

O mireasă a dezvăluit ce a putut să îi facă soacra, chiar la nuntă, fără pic de reținere. Invitații au amuțit când au văzut-o, dar gestul miresei i-a bulversat și mai tare pe toți.

imagine cu miri la biserica, in timpul nuntii Galerie
Mireasa i-a uimit pe invitații de la nuntă cu gestul făcut | sursa foto: Shutterstock

O mireasa a trecut printr-o situație incredibilă chiar la nuntă, totul din cauza soacrei. Mama mirelui a recurs la un gest cu totul și cu totul neașteptat, fără să se gândească deloc la consecințe.

Tânăra și-a luat inima în dinți și a povestit totul în mediul online și toți au rămas mască atunci când au auzit ce gest a făcut tânăra, când și-a văzut soacra în rochie de mireasa, cu buchet de flori în mână.

Cum a putut să apară o soacră, chiar la nuntă. Invitații s-au blocat când au văzut-o pe femeie. Gestul miresei, uluitor

O tânără și-a luat inima în dinți și a decis să povestească în detaliu prin ce situație complet neașteptată a trecut, în timpul nunții, din cauza modului în care a ales să apară soacra sa.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Ce a putut să facă o soacră, chiar înainte de nunta fiului său. Viitoarea mireasă a fost cea care a povestit totul

„Soacra a plănuit toată nunta și eu am avut un cuvânt de spus doar în privința meniului. În rest, nu m-am preocupat, căci eu doar eram fericită să mă căsătoresc cu soțul meu. La un moment dat, cu câteva luni înainte de nuntă, soacra m-a întrebat ce culoare să poarte la nuntă. I-am zis că toată lumea va purta bleumarin, roz sau vernil. M-a chemat la ea în camera și mi-a arătat câteva rochii turcoaz.

E important să vă spun că soacra mea e diferită. E drăguță și ne iubește pe toți foarte mult, dar când te uiți la ea simți că e un copil de 12 ani. Și-a pictat pereții cu tot felul de dreptunghiuri ce imită cărămizile, fiecare camera având alte culori. A vopsit fluturi pe pereți și s-a priceput ca un copil de șase ani, dar totuși ea e fericită.

Citește și: Motivul incredibil pentru care o femeie a anulat nunta. Nu a putut să treacă peste gestul făcut de soacra și viitorul soț

Totuși, în ziua cea mare cu nunta, eu cu soțul stăteam și vorbeam cu cei apropiați noi atunci când domnișoara de onoare mi-a arătat ce se întâmplă: mama soacră a venit la nuntă îmbrăcată într-o rochie de mireasă din dantelă, lungă și albă. Și asta nu e tot: a venit și cu un buchet de flori. Soțul meu a început să râdă când a văzut-o și a zis că așa e mama lui, puțin mai diferită. Chiar cred că nu a vrut să facă o situație neplăcută, căci ea nu are treabă cu nicio regulă social. A mers spre altar cu buchetul în mână și fotograful a pozat-o ca și când e ea mireasa. Mama era să leșine, cu greu s-a putut stăpâni, dar eu am ales să las totul să meargă de la sine. Recomand tuturor, pentru o nuntă ieșită din comun, să își ia o soacră diferită!”, a povesitt mireasa pe Reddit, potrivit mirror.co.uk.

Mireasa a fost foarte apreciată și lăudată de internauți pentru simțul umorului și pentru modul în care a ales să vadă toată această întâmplare.

Amendă uriașă pentru un bărbat din Mehedinți, după ce a abandonat lângă gunoi cinci pui de pisică. La ce sumă ajunge pen... Afacerea fabuloasă cu care un tânăr din Arad reușește să facă bani în țară și străinătate. Produsul este la mare căutare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 26 iunie 2024. Cristina, deranjată de gestul lui Alex de a o chema pe Maria Lungu în casa băieților
Mireasa sezonul 9, 26 iunie 2024. Cristina, deranjată de gestul lui Alex de a o chema pe Maria Lungu în casa băieților Miercuri, 26.06.2024, 14:15
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x