Antena Căutare

MISA isi deschide scoala in Bucuresti

MISA isi deschide scoala in Bucuresti, unde amatorii de studii nici nu au nevoie de diploma de BAC. Portile spre integrare spirituala se vor deschide maine, fara Gregorian Bivolaru - din motive obiective.



Orarul e simplu: o data pe saptamana, cate trei ore. Nici nu e nevoie de rechizite.

Pentru calificare, ne anunta secretara, trebuie exercitiu intens si acasa. Nici pentru diploma nu trebuie sa va faceti griji.

Ministeru Educatiei a aflat abia azi de noua forma de invatamant superior ezoteric. Oricum, legea dupa care a trait mentorul Gregorian Bivolaru a fost intotdeauna alta. Are deja doua dosare penale.

In urma cu cativa ani liderul integrarii in absolut a fugit in Suedia si nu s-a mai intors. Autoritatile de acolo au refuzat extradarea lui pe motiv ca e persecutat in Romania.



VIDEO! Cocaina, in "Meniul" unui restaurat din Capitala!... Misterul tulburator al numarului 7 a fost dezlegat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x