Antena Căutare

Momentul în care un polițist convinge un bărbat care amenința că se sinucide să lase cuțitul jos: ”Niciodată nu e prea târziu!”

Un polițist a reușit să impresioneze o lume întreagă, după ce a reușit să convingă un om care amenința că se va sinucide să renunțe la gestul extrem. Întreg momentul a fost filmat și făcut public pe rețelele de socializare. 

Un polițist a reușit să impresioneze o lume întreagă, după ce a reușit să convingă un om care amenința că se va sinucide să renunțe la gestul extrem. Întreg momentul a fost filmat și făcut public pe rețelele de socializare.

Jason Inancio, un polițist din New Jersey, Statele Unite ale Americii, a fost chemat să intervină de urgență la un caz din Springfield, unde un bărbat în vârstă de 38 de ani amenința că se sinucide.

Citește și: Amendată că a traversat strada prea lent: "Domnul meu, sunt bătrână, nu am putut mai repede!" Video

Bărbatul se afla în dormitorul din locuința lui, unde amenința că își va înfige cuțitul în gât. Polițistul a negociat, însă, și a încercat să-l convingă să renunțe la gestul extrem.

Discuția dintre cei doi a fost înregistrată de camera pe care o purta polițistul.

”Suntem aici pentru a te ajuta.”, a spus Inacio, înainte de a ști că în aceeași locuință se află și mama acestuia și fiica lui de 13 ani.

”Sunt sigur că își iubești fiica și ea te iubește pe tine. Cu siguranță își iubești și mama. Sunt mulți oameni cărora le pasă de tine.”, mai continuă polițistul.

”E prea târziu, e prea târziu.”, spune bărbatul care poate fi văzut în timp ce ține cuțitul îndreptat spre gât.

”Nu e niciodată prea târziu”, spune Inacio, înainte de a-i promite mâncare chinezească pentru a renunța la ideea de a se sincuide.

Ulterior, polițistul și-a dat seama că bărbatului îi e foame, așa că și-a trimis colegii să cumpere mâncare de la un restaurant.

Citește și: HAHA! Răspunsul e VIRAL! Un șofer i-a luat la întrebări pe polițiștii de la Rutieră: "Ia jucați-o p-asta! Dacă merg cu 160 km/h, iar din față bate vântul...?"

”Îți promit mâncarea și o să te las să o savurezi în drum spre spital”, i-a spus polițistul, iar acesta a replicat: ”Miroase bine”.

Ulterior, bărbatul în vârstă de 38 de ani a pus cuțitul jos și a acceptat să meargă la spital.

Polițistul a mărturisit că i-a cumpărat niște pui cu broccoli, iar în drum spre spital, acesta a mâncat tot și au vorbit despre baseball.

Acum, bărbatul este în afara oricărui pericol și se află sub supraveghere medicală.

Foto - Chipurile oamenilor care au trăit cu mii de ani înaintea noastră! Rezultatele greu de crezut ale unui experiment ... Și-au înșelat iubitele și au vrut să scape basma curată! Fotografiile i-au dat de gol: „Arăți bestial, dar de când...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x