HAHA! Răspunsul e VIRAL! Un șofer i-a luat la întrebări pe polițiștii de la Rutieră: "Ia jucați-o p-asta! Dacă merg cu 160 km/h, iar din față bate vântul...?"

 

Un șofer curios a trimis un mesaj ce a fost făcut public de Ministerul Afacerilor Interne, alături de răspunsul la întrebarea adresată de cetățeanul nostru oamenilor legii de la Rutieră. 

Postarea a primit numeroase like-uri și distribuiri, mai ales că explicația polițiștilor a fost însoțită de un ton umoristic.

Redăm, mai jos, postarea publicată pe pagina oficială de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne:

Întrebare primită pe Facebook MAI - "Dacă merg pe un drum cu 160 km/h iar din față bate vântul cu 120 km/h, ce viteză înregistrează radarul ascuns prin boscheți? Ia jucați-o p'asta!"

Răspuns:
1. Având în vedere că limita maximă de viteză pe un drum național este 100 km/h, ceea ce va înregistra aparatul radar va fi o amendă foarte mare plus 90 de zile suspendare a permisului de conducere.

2. Dacă vântul are o viteză de 120 km/h, vă sfătuim să stați acasă...nu de alta, dar deja vorbim despre uragan și riscați să vă treziți pe mașină cu copaci, elemente de construcții sau chiar boscheții de care spuneați!

3. Până să o "jucăm p'asta!", vă recomandăm să circulați cu viteza legală...ca să nu vă jucați cu viața dumneavoastră și a celorlalți participanți la trafic!
O zi frumoasă și cu zâmbet să aveți!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI