Antena Căutare

Muncitorii au spart un perete și au făcut o descoperire colosală! Ce au găsit într-un portofel vechi de 71 de ani!

Proprietarul unui local a decis că a venit timpul să renoveze locul, dar a avut parte de surpriza vieții sale atunci când a descoperit în ziduri ceva la care nimeni nu s-ar fi așteptat!

Proprietarul unui local a decis că a venit timpul să renoveze locul, dar a avut parte de surpriza vieții sale atunci când a descoperit în ziduri ceva la care nimeni nu s-ar fi așteptat!

Bărbatul a chemat o echipă de muncitori și a cerut să fie totul renovat ca la carte. Doar că a fost imediat chemat de urgență, fiindcă se descoperise ceva ieșit din comun.

Mai exact, atunci când au spart o porțiune de faianță, muncitorii au dat peste ceea ce părea a fi un portofel vechi.

Curios din fire, proprietarul localului a luat obiectul și a vrut să se uite în interior, să vadă mai bine despre ce este vorba.

Dar nu mică i-a fost surprinderea atunci când a dat peste o adevărată comoară! În interior a găsit bilete vechi de joc, un calendar din 1944 și biletul cu numele posesorului: Clare McIntosh.

Îi lovește norocul în luna decembrie! Acestea sunt zodiile care câștigă la loto și devin bogate peste noapte!

Și fiindcă a vrut să facă o faptă bună, proprietarul localului a făcut tot ce a putut ca să îl returneze posesorului. Și surpriză, chiar a reușit! Întâmplarea a ajuns pe internet și a făcut senzație în toată lumea, căci nu se întâmplă în fiecare zi să returnezi un portofel după 71 de ani de la dispariție!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Toți râdeau de el că e gras, dar acum orice tânără și-ar dori să fie iubita lui! Cum arată băiatul după ce a slăbit 71 d... Horoscopul zilei de 15 decembrie! Taurii au planuri măreţe în ceea ce priveşte cariera...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x