Antena Căutare

Nostradamus prevestește marele dezastru în 2016: „Oamenii născuţi în 2016 vor putea să trăiască mai mult de 200 de ani şi că 80 va fi noul 50”

Cu toţii am auzit la un moment dat de profeţiile lui Nostradamus, mulţi suntem sceptici cu privire la spusele lui, în vreme ce alţii sunt de-a dreptul înfricoşaţi când aud de ele

Cu toţii am auzit la un moment dat de profeţiile lui Nostradamus, mulţi suntem sceptici cu privire la spusele lui, în vreme ce alţii sunt de-a dreptul înfricoşaţi când aud de ele.

Totuşi, se pare că multe dintre aceste profeţii s-au adeverit, motiv pentru care le vom enumera şi pe cele 8 pentru 2016 şi le vom urmări pentru a vedea cât de realiste sunt.

În urmă cu 500 de ani, Nostradamus a prezis că Al Treilea Război Mondial va fi declanşat de Rusia, iar prima ţară cucerită va fi România: „Din Rusia vor năvăli în masă, distrugătorul va ruina acel oraş, va fi violenţă, distrugere, „Romanie” va suferi, astfel, flăcările Marelui Război nemaiputând fi oprite.”

Nostradamus a prezis că oamenii născuţi în 2016 vor putea să trăiască mai mult de 200 de ani şi că 80 va fi noul 50. Aşadar, avem veşti bune pentru toţi bebeluşii care se basc anul acesta.

În mod special, un cutremur extrem de mare va lovi America de vest, dar acesta va fi resimţit peste tot în lume. „O mișcare în pantă a pământului, o mare calamitate peste pământurile din Vest și Lombardia, va fi foc pe navă, ciumă și captivitate. Mercur în Segatator, Saturn dispare”.

Continuarea pe noobz.ro.

Nuntă cu cartofi prăjiți și burgeri. Doi îndrăgostiți și-au petrecut cea mai importantă zi într-un fast-food... ”Ne-au scufundat, intenționat. Când apa era la cinci metri de casă, am fugit!” Uraganul ”El Nino” a readus la viață satu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x