Antena Căutare

Orice român poate să adopte un delfin, la Constanța! Iată în ce condiții!

Delfinii din Marea Neagră sunt într-un permanent pericol, din cauza pescarilor care folosesc echipamente ilegale, în care mamiferele se pot bloca! Pentru a-i salva, o asociaţie de mediu a început o campanie foarte interesant.

Delfinii din Marea Neagră sunt într-un permanent pericol, din cauza pescarilor care folosesc echipamente ilegale, în care mamiferele se pot bloca! Pentru a-i salva, o asociaţie de mediu a început o campanie foarte interesant. Se numeşte "Adoptă un delfin" şi funcţionează foarte simplu. Cei care vor să adopte, trebuie să doneze între 100 şi 500 de lei. Banii vor fi folosiţi pentru o mai buna monitorizare a delfinilor, astfel încât poziţia lor să fie cunoscută în orice moment. Iar cei care participă la campanie primesc certificate de adopţie, ca să se ştie că sunt părinţi de delfini.

O astfel de imagine ar putea deveni amintire, spun specialiştii. Şi asta pentru că de la un an la altul tot mai mulţi delfini eşuează pe ţărmul Mării Negre sau se îneacă după ce rămân prizonieri ai plaselor de pescuit. Aşa că o asociaţie de mediu din Constanţa a găsit soluţia perfectă pentru a monitoriza mai uşor mamiferele. Totul în schimbul unei donaţii simbolice. 100 de lei dacă delfinul este adoptat pentru un an şi 500 de lei pentru toată viaţa.

Fiecare părinte adoptiv poate să aleagă ce nume doreşte pentru delfinul său, va primi şi un certificat de adopţie din partea noastră şi în permanenţă va fi ţinut la curent cu toate activităţile de monitorizare şi cu rezultatele în ceea ce priveşte Marea Nostrum în ceea ce priveşte conservarea delfiniilor.

Statisticile arată că în fiecare an, zeci de mamifere îşi găsesc sfârşitul. Unele dintre ele chiar în plasele pescarilor.

În acest moment, în Marea Neagră mai există 200.000 de exemplare. Asta în condiţiile în care în anii 1950, numărul lor atingea chiar şi 2 milioane de mamifere.

Uită tot ce știai! Aceasta este, de fapt, cea mai veche piramidă din lume: "Este un templu unic!" - FOTO... Șoc și comedie! O blondă cu o Tesla electrică a fost surprinsă într-o benzinărie încercând să o alimenteze cu benzină. V...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x