Antena Căutare

O batrana de 75 de ani a lasat Georgia si Armenia fara Internet

Politia georgiana a arestat o femeie de 75 de ani care a reusit, fara asistenta, sa lase Georgia si Armenia fara Internet pret de cateva ore, transmite Ministerul de Interne de la Tbilisi, citat de AFP.

Sapand dupa metal pentru a-l vinde la fier vechi, batrana a dat peste un cablu de fibra optica ce traverseaza cele doua tari. Taind cablul pentru a vedea daca poate folosi ceva din el, femeia a oprit conexiunea la Internet a multor mii de utilizatori.

Politia a arestat-o in satul Ksani, batrana fiind acuzata de distrugerea proprietatii si ar putea sa stea pana la trei ani in spatele gratiilor.

Un incident asemanator s-a petrecut in 2009 cand cablul de fibra optica a fost taiat din greseala de un alt cautator de metal pentru fier vechi.

Sursa: Antena3

Foto: ehrbloggers.com

Constanta va gazdui un complex futurist cu balene ucigase... Un catel harnic: Se duce la piata, face curat si duce gunoiul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x