Antena Căutare

”O eroină, hop, hop!” Merită epoleți de general! Ea este cea mai frumoasă femeie-soldat din Armata Israeliană

Dacă te-ai gândit că această tânără frumoasă, cu forme apetisante, este model, greșești! Ba dimpotrivă, în loc să fie pe podiumurile de modă, servește patria în uniformă.

”O eroină, hop, hop!” Merită epoleți de general! Ea este cea mai frumoasă femeie-soldat din Armata Israeliană
Maria Domark | Elitereaders.com

Dacă te-ai gândit că această tânără frumoasă, cu forme apetisante, este model, greșești! Ba dimpotrivă, în loc să fie pe podiumurile de modă, servește patria în uniformă. O cheamă Maria Domark și trăiește în Israel, țara unde femeile fac armata. Iar ea, o blondă desprinsă parcă din povești, e cea maa frumoasă femeie-soldat din Israel.

Uniforma o prinde de minune

Cu un corp tonifiat, piele bronzată, tânăra își permite oricând să lepede uniforma de soldat și să se îmbrace într-un costum de baie.Deși are un aspect mult prea gingaș pentru mediul în care activează, tânăra intră în standardele unui soldat obișnuit și, în caz de vreun conflict armat, Maria va fi înrolată să-și apere patria.

Pe plajă, Maria arată senzațional

Cea mai frumoasă femeie-soldat din lume este o româncă

Cea mai frumoasă femeie în uniformă din lume este purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Irina Drăgan, potrivit unui top al celor mai frumoase femei în uniformă realizat de un site american în 2016. Pe locul doi s-a clasat o angajată din armata Rusiei, iar pe locul 3 o femeie-soldat din armata australiană.În clasament, România a obţinut 2.656 de voturi, adică 17% din numărul total de voturi.

CITEȘTE ȘI: GALERIE FOTO! Cel mai frumos jandarm din lume este român: IRINA DRĂGAN! Vrem să ne aresteze pe toți!

Irina noastră

Testul la care 9 din 10 oameni răspund greșit. Tu câţi tigri vezi în imagine?... Sfâșietor! S-a căsătorit cu fiica lui de un an și patru luni: "Nu mă puteam opri din plâns"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x