Antena Căutare

O femeie a ajuns la închisoare din cauza postărilor de pe Facebook! Ce lucruri scandaloase a postat aceasta pe pagina de socializare?

O femeie din Marea Britanie a reușit să ajungă la închisoare pentru următorii trei ani, după ce a postat ceva incredibil pe Facebook.

O femeie a ajuns la închisoare din cauza postărilor de pe Facebook! Ce lucruri scandaloase a postat aceasta pe pagina de socializare? Galerie
Povestea a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea

O femeie din Marea Britanie a reușit să ajungă la închisoare pentru următorii trei ani, după ce a postat ceva incredibil pe Facebook.

Este vorba despre Carina Reid de 32 de ani. Toți o știau ca fiind extrem de săracă, fiindcă adesea primea ajutoare sociale și cerșea la o moschee.

Spunea că este atât de săracă, încât nu are nici ce să mănânce, motiv pentru care mulți oameni generoși o ajutau cu bani și alimente.

Pozele vorbesc de la sine!

Totuși, poliția a dat de urma unui cont de Facebook al femeii. Surpriza a fost de proporții, căci au găsit aici poze cu aceasta în destinații turistice precum Dubai, Spania, Elveția, Spania, Hong Kong și Portugalia.

A băut zilnic câte trei litri de cola, dar după o lună s-a întâmplat ceva incredibil! Ce a pățit acest bărbat te va lăsa fără cuvinte!

Mai mult decât atât, se pare că avea chiar șși conturi generoase în străinătate!

Acum, femeia a fost condamnata la trei ani de închisoare.

Ea este adevărata Rapunzel! Are părul până la glezne și un corp de zeiță! Rusoaica extrem de sexy i-a înnebunit pe toți!... S-au născut să fie prințese! Horosopul femeilor și-a desemnat adevăratele regine! Te afli printre ele?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x