Antena Căutare

O tânără a sfidat moartea și medicii! Nimeni nu-i mai dădea vreo șansă să fie mamă, iar acum e însărcinată cu gemeni

O femeie în vârstă de 38 de ani a supraviețuit unui accident rutier cumplit, în urma căruia a rămas fără o mână, iar acum trăiește o nouă minune. 

O femeie în vârstă de 38 de ani a supraviețuit unui accident rutier cumplit, în urma căruia a rămas fără o mână, iar acum trăiește o nouă minune.

Danielle Bartley-Mould, o femeie în vârstă de 38 de ani, nu a dus o viață ușoară, însă a avut noroc din plin. Aceasta este însărcinată cu gemeni, deși medicii i-au spus că niciodată nu va mai avea copii.

Citește și: Mădălina a făcut testul de sarcină, iar acesta a ieșit pozitiv. Alexandru vrea și un test de paternitate

O tânără a sfidat moartea și medicii! Nimeni nu-i mai dădea vreo șansă să fie mamă, iar acum e însărcinată cu gemeni

Danielle și-a rupt gâtul și coloana vertebrală, în urma accidentului rutier petrecut în 2014. A stat 16 zile în comă, timp în care medicii au încercat să-i salveze brațul, dar le-a fost imposibil. A dezvoltat o septicemie, iar amputarea acestuia a fost singura soluție pentru a-i salva viața.

Citește și: O mamă a rămas însărcinată de șase ori, dar a pierdut patru sarcini, din cauza tutunului: ”Fumam 30 de țigări pe zi!”

Patru ani mai târziu, după ce se obișnuise faptul că accidentul i-a ”răpit” brațul, aceasta a mai primit o lovitură. A încercat să rămână însărcinată, însă nu reușea, așa că a mers la medici. Verdictul lor a fost, însă, crunt: ”accidentul i-a deteriorat tuburile falopiene, ceea ce înseamnă imposibilitatea de a mai rămâne însărcinată.”

Deși diagnosticul medicilor a fost crunt pentru ea, Danielle nu a renunțat la visul de a fi mamă. Astfel, ea și soțul ei au decis să-și cheltuie economiile pe două runde de fertilizare in vitro. Iar bucuria lor a întrecut orice măsură, întrucât la începutul lunii decembrie, femeia a rămas însărcinată. Cu gemeni.

”M-am trezit după 16 zile în comă cu brațul amputat. Părinții mei au fost nevoiți să ia această decizie în numele meu.”, a povestit femeia care este mama unui copil de 11 ani.

”Nu ne-a venit să credem atunci doctorii ne-au spus că așteptăm gemeni. Am fost foarte fericiți să avem doi copii.”, a povestit soțul femeii, potrivit Daily Mail.

Un bărbat din Dorohoi și-a cusut singur un...testicul, pe viu, în fața oglinzii, cu ac și ață de papiotă... Cum e viața în ”Cimitirul celor vii”, unde sute de suflete trăiesc printre morminte - FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x