Antena Căutare

O femeie și-a cumpărat șase ouă de la supermarket, dar în scurt timp a făcut o descoperire uriașă. Peste ce a dat

O femeie a mers la magazin și a cumpărat șase ouă, dar în scurt timp a făcut o descoperire neașteptată. Când a văzut peste ce a putut să dea, surpriza a fost uriașă.

colaj foto cu Deza Empson si ouale cumparate Galerie
La câteva zile după ce a cumpărat cele șase ouă, ceva neașteptat s-a întâmplat | sursa foto: Profimedia

O femeie în vârstă de 31 de ani a decis să meargă la supermarket și, pe lângă alte cumpărături, aceasta a luat și câteva ouă. Câteva zile mai târziu, ceva complet neașteptat s-a întâmplat. Imaginile cu descoperirea au ajuns pe internet și au devenit virale.

O femeie a cumpărat câteva ouă de la supermarket, dar în câteva zile ceva neașteptat s-a întâmplat și a făcut o descoperire ce a uimit-o

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut o doamnă pe nume Deza Empson din Marea Britanie. Era o zi ca oricare alta atunci când aceasta a decis să facă niște cumpărături la supermarket. Printre altele, ea a luat și șase ouă.În niciun moment nu și-a putut imagina faptul că această situație aparent banală se va transforma într-o experiență cu totul și cu totul neașteptată.

Citește și: O femeie a crezut că are apă în urechi și a mers la spital. Medicii au descoperit ceva complet neașteptat. Peste ce au dat

Deza Empson a pus cele șase puă luate de la supermarket într-un incubator cumpărat de pe internet. Câteva zile mai târziu a făcut o descoperire neașteptată: când a privit ouăle folosind lumina unui bec, aceasta a observat că exista câte un embrion în fiecare ou.

Încântată și totodată uluită de ceea ce a descoperit în cele șase ouă cumpărate de la supermarket, femeia le-a lăsat în continuare în incubator. Trei săptămâni mai târziu, cojile s-au spart și au ieșit trei boboci de rață de toată frumusețea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Britanica a fost mai mult decât încântată de cele descoperite și a pozat păsările, ca să se laude pe internet.

Citește și: Doi tineri au cumpărat o plantă la preț de chilipir, dar apoi au descoperit ce „comoară” ascunde aceasta

„Când le-am văzut că se mișcă nu mi-a venit să cred, efectiv. Nu îmi venea să cred că am rate. Legătura mea cu ele este foarte puternică, vin mereu după mine și s-au atașat de mine. Acum, nici nu vreau să mă gândesc că cineva ar fi putut să cumpere ouăle și să le mănânce”, a mărturisit femeia, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Întâmplarea a ajuns pe internet și a devenit virală, stârnind numeroase reacții în rândul internauților. Britanica a dezvăluit faptul că a decis să facă acest „experiment” la scurt timp după ce a văzut un clip video pe TikTok, în care cineva explica și arăta că a reușit să obțină pui din ouă cumpărate de la supermarket. Încrezătoare, Deza Empson a decis să încerce și ea. Azi, femeia este mai mult decât mândră și încântată de rezultatul avut.

Ce este silica gel și la ce se folosește, de fapt. Nu vei mai arunca niciodată punguțele albe... Când au văzut cu ce s-a încălțat mireasa, mulți au crezut că nu văd bine. Ce pantofi a putut să aleagă tânăra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x