Antena Căutare

Comoară descoperită după zeci de ani! O fotografie neștiută cu formația Beatles, developată după 55 de ani

fotografie developata dupa 55 de ani

O fotografie cu totul și cu totul inedită, în care apare celebra formație ”The Beatles”, în timp ce cântă în iulie 1963, în orașul Great Yarmouth, a fost developată după nu mai puțin de 55 de ani.

7 minute magice sau cea mai lungă piesă la vremea ei!"Hey Jude", melodia scrisă de McCartney, în maşină, în mai puţin de o oră, pentru fiul lui Lennon: "Am schimbat numele din refren. Sună mai bine aşa"

Fotograful a vrut să arunce negativul, însă asistentul său, Peter Harrison, pe atunci în vârstă de 17 ani, l-a luat acasă cu intenţia de a-l developa. 55 de ani mai târzi de la momentul în care a fost făcută imaginea cu The Beatles, aceasta a fost developată de fiul său, aşa cum anunţă Great Yarmouth Mercury.

Comoară descoperită după zeci de ani! O fotografie neștiută cu formația Beatles, developată după 55 de ani

Veste URIAȘĂ în lumea muzicii! „The White Album” al trupei The Beatles va fi relansat, pentru a celebra jumătate de secol de la apariția inițială

Harrison, acum în vârstă de 75 de ani, care locuieşte în Leeds, a spus că este încântat să vadă în sfârşit fotografia uitată: "N-am ajuns niciodată să o developez, am lăsat-o într-un sertar gândindu-mă că poate într-o zi ar putea interesa pe cineva", a adăugat el.

Fostul membru al trupei "The Beatles" revine spectaculos după 36 de ani! Cum a reușit să îl întreacă în topuri pe cel mai de succes artist al noii generații

El şi-a amintit de ea când fiul său Richard a urmat un curs de fotografie alb şi negru şi s-a gândit că i-ar plăcea un negativ vechi.

A fost una dintre fotografiile realizate de un profesionist al studioului Fisher, pe vremea când muzicienii cântau la ABC Cinema alături de Freddie Starr şi The Midnighters, The Kestrels şi The Trebletones, potrivit News.ro.

Româncele care au pus mâna pe milionarii lumii. Prin ce strategii au devenit soții de bogătași - Video... Un arădean şi-a dedicat întreaga viaţă florilor. Cel mai bătrân florar din ţară are 91 de ani şi o afacere de succes...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x