O mamă șochează după ce a pozat cadoul pe care i l-a făcut fiului său: „Sexul nu e o rușine. Băiatul meu e major acum”

 

„Nu am de ce să mă rușinez. Sexul nu trebuie să fie un subiect tabu! Nu mă condamnați”. Acesta a fost mesajul care a însoțit fotografia pe care a postat-o pe rețelele de socializare, la câteva ore după ce băiatul său a împlinit vârsta de 18 ani.

Totul a pornit după ce o australiancă a postat o imagine și un videoclip în care prietenii virtuali ai femeii au văzut cum băiatul acesteia a primit în dar de la mama sa un borcan cu prezervative și alcool. 

„Fiului meu i-a plăcut la nebunie cadoul pe care l-a primit când s-a trezit... I-am spus că am postat pe grupul destinat clienţilor Kmart şi faptul că până la terminarea serii am primit mai multe reacţii bune decât rele”, a scris aceasta.

„Am devenit mamă când încă eram adolescentă şi vreau să mă asigur că ai mei copii sunt protejaţi şi în cazul în care se întâmplă ceva, să ştie la cine să apeleze. Ţinând cont de faptul că apar multe sarcini nedorite, mai ales în rândul adolescenţilor, asta nu este doar probleme fetelor, ci şi a băieţilor. Toţi facem sex. Încetaţi să îl mai faceţi un subiect tabu”, a scris aceasta.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI