Antena Căutare

O nuntă ca-n povești, un divorț surprinzător! Vezi întregul album de nuntă al lui Brad Pitt şi-al Angelinei Jolie. GALERIE FOTO

Pe 2014, toate clopotele de nuntă băteau la Hollywood, însă nunta anului a avut loc în Franța! Pe 23 august, Angelina Jolie și Brad Pitt, cel mai popular cuplu din Cetatea Filmului, își jurau credință veșnică la Chateau Miraval.

Pe 2014, toate clopotele de nuntă băteau la Hollywood, însă nunta anului a avut loc în Franța! Pe 23 august, Angelina Jolie și Brad Pitt, cel mai popular cuplu din Cetatea Filmului, își jurau credință veșnică la Chateau Miraval.

Primele fotografii de la nuntă au apărut pe coperţile revistelorPeople şi Hello. Mireasa a purtat o rochie de mireasă superbă, creată după designul celor șase copii ai lor! Fiecare micuț a avut rolul lui în cadrul ceremoniei:Maddox (13) şi Pax (10) au condus-o pe mama lor la altar; fetele cu florileau fost Zahara (9) şi Vivienne (6), iar Shiloh (8) şi Knox (6) s-au ocupat de verighete.

"A fost important pentru noi ca ziua aceea să fie relaxată şi plină de veselie", au declarat Brad şi Angie pentru revistă. "A fost o zi atât de specială, pe care am împărtăşit-o cu copiii noştri", au completat fericiții miri de atunci.

Un divorț care a uimit pe toată lumea

Angelina Jolie a intentat divorţul de Brad Pitt, după 12 ani în care au fost împreună, actrița solicitând în instanţă custodia celor şase copii ai cuplului, invocând ca motiv al separării "diferenţe ireconciliabile", informează TMZ.

După informaţiile pe surse se pare că Angelina Jolie a depus deja documentele la tribunal, citând drept cauză "diferenţe ireconciliabile". Cei doi actori sunt împreună din 2004 şi s-au căsătorit în 2014. Jolie ar fi cerut custodia celor şase copii, cu clauză prin care se specifică faptul că Brad Pitt are dreptul legal de a-i vizita. Actriţa nu cere pensie alimentară. Data separării a fost stabilită de Jolie drept 15 septembrie în actele divorţului, relatează The Guardian.

Bucureşti 557. Hei, tramvai, cu etaj şi tras de cai! Călătorii îl împingeau la nevoie, iar cei care nu plăteau călătoria... Mister în viața Racilor. Iubirea bate la uşa lor! Horoscopul zilei de miercuri, 21 septembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x