Antena Căutare

O pensionara a luat carnetul de conducere dupa 58 de ani de la prima lectie de sofat

O femeie din Marea Britanie a reusit sa treaca testul de obtinere a carnetului de conducere la 58 de ani dupa ce a luat primele lectii de sofat, informeaza Daily Mail.

Valerie Christie, in varsta de 74 de ani, a luat primele lectii de condus in adolescenta, de la iubitul ei care era mecanic. Atunci cand relatia lor s-a incheiat, a renuntat si la sofat si nu a mai dat examenul pentru obtinerea carnetului de conducere.

S-a gandit sa dea acest examen abia anul trecut pentru a putea sa il ajute sa se deplaseze in oras pe un prieten care este imobilizat in scaunul cu rotile.

A picat doua examene, unul anul trecut si celalalt in luna martie, dar a reusit in urma cu cateva zile sa obtina carnetul de conducere.

Valerie Christie a declarat ca a fost foarte emotionata inainte de examen, dar s-a simtit confortabil alaturi de examinator si a trecut testul cu doar patru greseli minore.

Foto: Caters News Agency

VIDEO! Un american a strabatut pe funie un canion din China... VIDEO! Germania: Campionatului International de Barbi si Mustati si-a desemnat castigatorul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x