Antena Căutare

O pisică fără stăpân, ''suspectă'' de tentativă de omor: ''Când am găsit-o (...), fața ei era într-o baltă de sânge”

Poliția japoneză a deschis o anchetă pentru tentativă de omor asupra unei bătrâne de care s-ar putea face responsabilă o pisică fără stăpân

Poliția japoneză a deschis o anchetă pentru tentativă de omor asupra unei bătrâne de care s-ar putea face responsabilă o pisică fără stăpân.

Fiica lui Mayuko Matsumoto a găsit-o luni pe mama sa plină de sânge și cu numeroase zgârieturi pe față, în locuința acesteia dintr-o regiune muntoasă din sudul Japoniei.

''Când am găsit-o (...), fața ei era într-o baltă de sânge. Nu știam ce i s-a întâmplat'', a povestit fiica pentru postul local de radio RKK.

Mayuko Matsumoto, în vârstă de 82 de ani, era în stare de șoc și a trebuit să primească asistență medicală de urgență, a precizat agenția de presă Kyodo News.

După ce a constatat gravitatea rănilor, poliția a deschis o anchetă pentru tentativă de omor, potrivit RKK.

Nu s-au găsit urme de intrare prin efracție, așa că anchetatorii au emis ipoteza că rănile ar putea fi zgârieturi de pisică, relatează canalul de televiziune NTV.

Poliția a căutat pisicile fără stăpân din vecinătatea casei bătrânei și a descoperit urme care seamănă cu sângele uman pe unul dintre animale, a precizat vineri publicația Nishinippon Shimbun.

''Poliția urmează să analizeze urmele de sânge găsite pe ghearele animalului care ar fi putut brăzda'' fața victimei, a indicat postul de radio și televiziune NHK.

Un purtător de cuvânt al poliției japoneze nu a dorit să comenteze cazul, declarând totuși pentru AFP că anchetatorii nu neagă informațiile apărute în presă.

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE. Trei ZODII, trei șanse uriașe de câștig: Ei sunt nativii la care banii trag precum un magnet... HOROSCOP CHINEZESC în 2018. Anul câinelui de Pământ va fi perfect pentru O ZODIE: Dragostea va apărea în viața sa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x